«Τραυματίστηκε στη γέννα με τις κουτάλες»: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε για 1η φορά το θέμα υγείας του γιου της

December 12, 2023

«Τραυματίστηκε στη γέννα με τις κουτάλες»: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε για 1η φορά το θέμα υγείας του γιου τηςΚαλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μίλησε με ειλικρίνεια για τ μητρότητα και τους γιους της στην Τζένη Θεωνά.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ήθελα να γίνω μαμά απλά δεν περίμενα να συμβεί στα 24»

«Ήθελα να γίνω μαμά απλά δεν περίμενα να συμβεί στα 24. Με τα παιδιά εξασκείς πολύ την υπομονή σου. Δεν είχα καθόλου υπομονή να περιμένω να γίνουν τα πράγματα».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε όταν ο μεγάλος της γιος έφυγε στην Κύπρο για σπουδές, ενώ ετοιμάζεται και ο δεύτερος.

Για σπουδές οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου

«Πήγα εκεί να του φτιάξω το σπίτι, να του ψωνίσω, να του τακτοποιήσω. Όταν έφυγα, με πείραξε κι όχι αμέσως. Γύρισα σπίτι, πέρασαν δύο ημέρες που δεν ήταν στο σπίτι και εκεί προβληματίστηκα. Όσο απότομη είναι η αλλαγή να γίνεις μάνα τόσο απότομη αλλαγή είναι όταν φεύγουν. Έχεις συνηθίσει τη ζωή σου για 18 χρόνια με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο».

Ακόμη, εξομολογήθηκε ότι τα τελευταία χρόνια έχει βοηθηθεί πολύ από τις επισκέψεις στον ψυχολόγο της.

«Οι ενοχές μόλις γινόμαστε μαμάδες πάνε πακέτο. Οι ενοχές έρχονται και από το περιβάλλον» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γέννησε και τις δύο φορές φυσιολογικά ωστόσο η πρώτη φορά ήταν τρομακτική

«Ο Διονύσης παρότι ήταν στη σωστή θέση δεν έβγαινε με τίποτα, είχε σφηνώσει, οπότε αναγκάστηκαν να τον βγάλουν με εμβρυουργό, που είναι οι λεγόμενες κουτάλες, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Του πήρε λίγη ώρα, έχει ένα σημάδι ο Διονύσης μόνιμο γιατί τραυματίστηκε στη γέννα με την κουτάλα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: