Πραγματική συλφίδα η Λάουρα Νάργες: «Έτσι έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες, αυτή τη δίαιτα ακολουθώ στη ζωή μου»

December 12, 2023

Πραγματική συλφίδα η Λάουρα Νάργες: «Έτσι έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες, αυτή τη δίαιτα ακολουθώ στη ζωή μου»Η Λάουρα Νάργες έχει μιλήσει αρκετές φορές για την προσπάθειά της να χάσει κιλά και να βελτιώσει την υγεία και την εικόνα της. Μάλιστα, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι αλλά και τις αλλαγές στο σώμα της.

Η Λάουρα Νάργες για τη δίαιτα που ακολούθησε:

«Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες, αλλά με πολλή δουλειά, πολλή επιμονή. Από μικρή είχα πάντα στο μυαλό μου το θέμα του τέλειου σώματος, το αδυνάτισμα, τα κιλά μου. Επειδή είμαι παιδί των 90s με επηρέαζαν πολύ τα super models, ειδικά τότε που τα σώματά τους ήταν κρεμάστρα.

Πέρασα πολλά στάδια, ειδικά στην εφηβεία ήταν λίγο πιο σκοτεινά. Δεν νιώθω πως έχω ολοκληρώσει με αυτό το θέμα, δεν το έχω κλείσει γιατί δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει.

Τα περισσότερα κιλά τα έχασα μέσα σε 1,5 μήνα. Ήταν 13 κιλά, αλλά αυτό έγινε επειδή έκανα μια αποτοξίνωση εντέρου. Ήταν ξεκάθαρα για λόγους υγείας. Είχα πάει σε έναν γιατρό στην Γερμανία, εκεί μου βρήκε ένα σκίσιμο στο έντερο, μου είχε πει ότι αύριο μεθαύριο θα αναρωτιόμουν γιατί έχω καρκίνο», εξομολογήθηκε η Λάουρα Νάργες για τους κινδύνους της υγείας της.

Λάουρα Νάργες: «Αυτή την δίαιτα, όποτε δεν νιώθω καλά, την κάνω»

«Μου έδωσε μια συγκεκριμένη δίαιτα την οποία συμπλήρωσε μια αγωγή ομοιοπαθητική. Αυτή την δίαιτα, όποτε δεν νιώθω καλά, την κάνω. Στην ουσία κόβεις τα πάντα. Το πρώτο πράγμα που κόβεις είναι η ζάχαρη, μετά όλα τα γαλακτοκομικά, ψωμί, σιτάρι. Μπορείς να αντικαταστήσεις με προϊόντα σικάλεως.

Είναι μια δίαιτα σκληρή. Ούτε καφές, αλκοόλ επιτρέπονται. Αυτή την δίαιτα την ακολουθώ στη ζωή μου, δεν λέω θα φάω και την σοκολάτα μου, αλλά εντάξει», είπε η Λάουρα Νάργες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μιλώντας για τον Χρήστο Σαντικάι εξομολογήθηκε:

«Κλείδωσαν τα πάντα στη σχέση μας μέσα σε τρεις μέρες, από τότε είμαστε αχώριστοι, δεν θέλουμε και δεν μπορούμε χώρια». Όπως είπε «με τον Χρήστο Σαντικάι κάναμε παρέα πριν γίνουμε ζευγάρι. Ταλαιπωρήθηκε λίγο μαζί μου, αλλά δεν το έδειξε, ήταν κύριος».

Η Λάουρα Νάργες μιλά για όλους και για όλα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: