Εκεί την βρήκαν: Τέλος στην αγωνία για την 34χρονη Χρυσάνθη στη Θεσσαλονίκη, ευχάριστα νέα 11 μέρες μετά

December 12, 2023

Εκεί την βρήκαν: Τέλος στην αγωνία για την 34χρονη Χρυσάνθη στη Θεσσαλονίκη, ευχάριστα νέα 11 μέρες μετά


Διαφ.

Η 34χρονη Χρυσάνθη, που ήταν εξαφανισμένη από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης, από την 1η Δεκεμβρίου, βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της.

Ειδικότερα, η γυναίκα πάσχει από σοβαρή ψυχολογική διαταραχή και οι δικοί της άνθρωποι ανησυχούσαν πολύ και μάλιστα, «Το χαμόγελο του παιδιού» είχε δημοσιοποιήσει τα στοιχεία της, στις 3 Δεκεμβρίου.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας, την κατέγραψαν να περιφέρεται σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης και σήμερα την αναγνώρισε ένας πολίτης και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017».

Ασφαλής βρέθηκε η εξαφανισμένη 34χρονη Χρυσάνθη

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του newsit.gr, τη νεαρή γυναίκα αναγνώρισε κάποιος μέσα σε ένα σουβλατζίδικο, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στην περιοχή της Άνω Τούμπας.

Αμέσως το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές, ώστε η 34χρονη να εντοπιστεί γρήγορα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Σημειώνεται ότι σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsit.gr, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας, προκειμένου να δώσει κατάθεση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: