“Είμαι κουφός, δεν άκουγα τις φωνές της”: Τραγική ειρωνεία για την 50χρονη Ελισάβετ, σε σοκ ο κωφάλαλος κηπουρός της

December 12, 2023

“Είμαι κουφός, δεν άκουγα τις φωνές της”: Τραγική ειρωνεία για την 50χρονη Ελισάβετ, σε σοκ ο κωφάλαλος κηπουρός τηςΗ 50χρονη Ελισάβετ, που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν της επιτέθηκαν τρία σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, έκανε εργασίες με τον κηπουρό της, ο οποίος είναι κωφάλαλος και περιγράφει στο protothema.gr – μέσω μηνυμάτων – την κατάσταση στην οποία αντίκρισε την άτυχη γυναίκα.

Ο κηπουρός δεν άκουσε τις κραυγές της γυναίκας, αλλά ήταν ο άνθρωπος που έτρεξε να την βοηθήσει μόλις είδε τα σκυλιά πάνω από το ματωμένο σώμα της, όμως, ήταν ήδη αργά.

Όπως υπογράμμισε ο κηπουρός «πρώτη φορά στη ζωή μου βρίσκομαι σε τέτοια τραγική κατάσταση» και πρόσθεσε ότι η γυναίκα τον είχε ειδοποιήσει στο σπίτι για να κόψουν τα κλαδιά και τα χόρτα στον κήπο.

Σύμφωνα με τον κηπουρό «αυτά τα σκυλιά είναι δολοφόνοι, της επιτέθηκαν τόσο άγρια με αποτέλεσμα να πεθάνει. Εγώ βρισκόμουν έξω από την περίφραξη και επειδή είμαι κωφός δεν άκουσα τις φωνές της. Έκοβα τους θάμνους και χρησιμοποιούσα αλυσοπρίονο, με αποτέλεσμα να μην καταλάβω ότι μπήκαν μέσα τα σκυλιά και, φυσικά, τι έγινε» και πρόσθεσε ότι η γυναίκα έβγαζε τα κλαδιά έξω από την αυλή και μάλλον τα σκυλιά την ακολούθησαν όταν τα είδε και μπήκε μέσα για να τα αποφύγει.

Η 50χρονη Ελισάβετ είχε τρύπες σε όλο της το σώμα από δαγκωματιές

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι «μπήκαν μέσα τα σκυλιά και έγινε χαμός. Δυστυχώς έγινε μεγάλο κακό. Ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές ήρθε με το αμάξι, είχε μαζί του το όπλο και πυροβόλησε στον αέρα για να τα τρομάξει. Φώναξε και εμένα, στη αρχή δε κατάλαβα και την έψαχνα στην περίφραξη, αλλά μόλις μπήκα μέσα στην αυλή είδα το πτώμα της. Έβαλα μπροστά το αλυσοπρίονο για να φοβίσω τα σκυλιά και να φύγουν. Μόλις μπήκα στην αυλή ήταν πεσμένη κάτω και την είχαν δαγκώσει παντού, ήταν χτυπημένη σε όλο της το σώμα, τα ρούχα της ήταν κομμάτια και ήταν γεμάτη τρύπες στο σώμα από τα δόντια των σκυλιών».

Δεν κατάλαβαν τι έγινε τα παιδιά της 50χρονης Ελισάβετ 

Και συνεχίζει «έτρεξα για να την φροντίσω. Προσπάθησα. Ούρλιαζα δυνατά και φώναζα. Το ασθενοφόρο άργησε να έρθει, έκανε περίπου μια ώρα και ήταν ήδη αργά. Τα παιδιά της ήταν μέσα στο σπίτι, αλλά δεν είχαν καταλάβει τι έγινε. Βγήκαν όταν άκουσαν τις φωνές μας, αλλά η μητέρα τους δεν είχε τις αισθήσεις της».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: