Γιάννης Χαρούλης: Xάρισε μουσικά όργανα σε σχολείο από χρńματα που έβγαλε ραβδίζοντας ελιές και απέδειξε τι σημαίνει πραγματικός καλλιτέχνης

December 12, 2023

Γιάννης Χαρούλης: Xάρισε μουσικά όργανα σε σχολείο από χρńματα που έβγαλε ραβδίζοντας ελιές και απέδειξε τι σημαίνει πραγματικός καλλιτέχνηςΟ Γιάννης Χαρούλης προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, πριν από έναν χρόνο, χαρίζοντας μουσικά όργανα στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής ρώτησε τι μουσικά όργανα χρειάζονται και τους τα δώρισε, ενώ έπαιξε και τραγούδησε μαζί με τους μαθητές, στην αυλή του σχολείου.

Η σπουδαία κίνηση του Γιάννη Χαρούλη

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου: «Όταν ξαφνικά λαμβάνεις χθες το πρωί τηλεφώνημα, από δύο συνεργάτιδες του, που σε ρωτούν τι μουσικά όργανα θα θέλαμε να μας φέρει ο ίδιος προσωπικά και τους λες 3 ταμπουράδες και μια ασκομαντούρα και σήμερα το πρωί τα έχει ήδη αγοράσει. Αλλά με τα χρήματα που έβγαλε από το λάδι του, ραβδίζοντας τις ελιές με την γλυκύτατη Κατερίνα! Και ξαφνικά βλέπεις και μπαίνουν στο προαύλιο του σχολείου μας, μεταφέροντας τα 4 αυτά μουσικά όργανα, δύο φωτεινά και χαρούμενα χαμόγελα, δύο εγκάρδιες χειραψίες, μάτια ζωντανά και γεμάτα χαρά, πείτε μου, πώς γίνεται να μην τρελαθούν και τα κοπέλια μας και όλοι εμείς στο Μουσικό Γυμνάσιο!

Μεγάλη η χαρά και η τιμή να υποδεχτούμε σήμερα έναν υπέροχο καλλιτέχνη που ταξιδεύει το μυαλό και την ψυχή μας κάθε φορά που τον ακούμε, έναν απέριττο άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του, την τέχνη του και τα κοπέλια! Γιάννης Χαρούλης, η απλότητα και η αμεσότητά σου μας κέρδισε όλους στο σχολείο!

Ο Γιάννης Χαρούλης έδωσε χαρά στα παιδιά

Τι να πρωτοπούμε για το σημερινό πρωινό. Έβγαλε φωτογραφίες με τα παιδιά, τα άκουσε να παίζουν τα κάλαντα, τραγούδησε μαζί με τη χορωδία και όλα αυτά μέσα σε ένα πανηγυρικό και πολύ, μα πολύ χαρούμενο κλίμα! Συνομίλησε με τους καθηγητές για το σχολείο και τη μουσική και κλείσαμε τη συνάντηση αυτή περιμένοντάς τη νέα του επίσκεψη, ώστε να μιλήσει με τους μαθητές μας για τη μουσική και την πορεία της ζωής του μέσα από αυτήν και να απολαύσουμε δια ζώσης όλοι εμείς στο Μουσικό τις απίστευτες ερμηνείες του!

Γιάννη Χαρούλη, σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την επίσκεψη και τη γεμάτη νόημα χειρονομία σου, γιατί μας έδειξες εμπράκτως, ότι ο προσωπικός μόχθος μπορεί να γίνει μουσικά όργανα, μουσική και τέχνη! Με το καλό να ξανανταμώσουμε» ανέφερε η ανακοίνωση του σχολείου.

Η κίνηση του Γιάννη Χαρούλη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: