Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά: Κατέρρευσαν τα παιδιά της – Φώναξαν “αθάνατη”

December 12, 2023

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά: Κατέρρευσαν τα παιδιά της – Φώναξαν “αθάνατη”Η 50χρονη Ελισάβετ, την οποία κατασπάραξαν τα σκυλιά του γείτονά της, στην αυλή του σπιτιού της, στη Θεσσαλονίκη, προχθές, Κυριακή, το μεσημέρι, κηδεύτηκε σήμερα, σε κλίμα οδύνης.

Ειδικότερα, η άτυχη γυναίκα κηδεύτηκε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Νεοχωρούδα, στη Θεσσαλονίκη.

Η σορός της αδικοχαμένης γυναίκας έφτασε με νεκροφόρα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί, όπου την περίμεναν οι στενοί συγγενείς της, που ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό γεγονός.

Τα τρία μεγαλόσωμα σκυλιά φαίνεται πως έσκαψαν μία τρύπα στην περίφραξη, μπήκαν στην αυλή της 50χρονης μητέρας και της επιτέθηκαν την ώρα που έκανε δουλειές στον κήπο.

Ο πρώην σύζυγος της 50χρονης, εμφανώς εξοργισμένος, υπογράμμισε «δεν πρέπει να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος; Έχει ξαναγίνει, απλώς αυτή τη φορά τα σκυλιά έγιναν δολοφόνοι εις γνώσιν του».

Η 50χρονη Ελισάβετ γνωστή στην κοινωνία του Ωραιοκάστρου

Η 50χρονη Ελισάβετ, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Πέτρου Αταμιάν, ο οποίος επεσήμανε συγκλονισμένος «προσπαθούμε να βρούμε και να μαζέψουμε τα κομμάτια μας».

Ο ίδιος την περιέγραψε ως μια γυναίκα της αδιάλειπτης προσφοράς και σημείωσε ότι «είχε διατελέσει για αρκετά χρόνια πρόεδρος του κοινωνικού συλλόγου «Συνυπάρχω» και αγαπούσε τους συνανθρώπους, αγαπούσε να προσφέρει. Έκανε φιλανθρωπίες, ήταν δοτική προς τον συνάνθρωπο και είχε όραμα για έναν καλύτερο κόσμο».

Η άτυχη γυναίκα άφησε πίσω τα δυο παιδιά της, το ένα πηγαίνει στην Γ΄ Λυκείου, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της σπουδάζει δημοσιογραφία.

Κηδεύτηκε η 50χρονη Ελισάβετ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: