Είπε την μαύρη αλήθεια η Μάρω Κοντού: “Κι όμως τόσα λεφτά μου δίνουν από τις επαναλήψεις, φαντασθείτε τί παίρνουν οι άλλοι”

December 12, 2023

Είπε την μαύρη αλήθεια η Μάρω Κοντού: “Κι όμως τόσα λεφτά μου δίνουν από τις επαναλήψεις, φαντασθείτε τί παίρνουν οι άλλοι”Η Μάρω Κοντού σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, μίλησε για τη σύνταξη που παίρνει, αλλά και τα χρήματα, δύο φορές το χρόνο, από τα δικαιώματα για τις ταινίες της.

Πενιχρή η σύνταξη της Μάρως Κοντού

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός για τη σύνταξή της «ύστερα από τόσα χρόνια δουλειάς, ζω αυτή τη στιγμή με μία σύνταξη που ήταν 800 ευρώ και ο κύριος Τσίπρας την έκανε 715. Το μόνο περιουσιακό μου στοιχείο είναι το σπίτι που ζω. Δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε οικόπεδα, ούτε αποταμιεύσεις στο εξωτερικό, ούτε βέβαια στο εσωτερικό».

Τα χρήματα που παίρνει η Μάρω Κοντού από τις επαναλήψεις των ταινιών της

Σχετικά με τα δικαιώματα από τις ταινίες της, η Μάρω Κοντού επεσήμανε «δύο φορές το χρόνο παίρνω δικαιώματα από την προβολή των ταινιών που έχω κάνει, που με το ζόρι φτάνουν τα 1.000 – 1.200 ευρώ. Αν εγώ παίρνω αυτά τα χρήματα, που είχα πρωταγωνιστικούς ρόλους σε τόσες ταινίες, μπορείς να φανταστείς τι παίρνουν αυτοί που έπαιζαν δεύτερους και τρίτους ρόλους. Τι να λέμε. Τα φέρνω δύσκολα βόλτα».

Μάρω Κοντού σύνταξη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: