“Αυτό είναι το όνειρό μου, αν είναι θέλημα Θεού”: Συγκινεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο μεγάλος της πόθος

December 12, 2023

“Αυτό είναι το όνειρό μου, αν είναι θέλημα Θεού”: Συγκινεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο μεγάλος της πόθος


Διαφ.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», μίλησε για τον σύντροφό της, το όνειρό της να αποκτήσει παιδί, για τον ιδανικό γάμο και για τον πατέρα της, ενώ μοιράστηκε κάποιες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.

Αναφερόμενη στον πατέρα της, η πρώην παίκτρια ριάλιτι υπογράμμισε «έχω έναν καταπληκτικό πάτερα και πίστευα μέχρι πολύ μεγάλη στον Άη Βασίλη. Ο πατέρας μου ήταν γεννημένος μπαμπάς, ντυνόταν Άη Βασίλης και έκανε μέχρι ”ho ho ho”».

Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Όσον αφορά τη σχέση της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επεσήμανε «έχουμε κανονίσει με τον σύντροφο μου να κάνουμε κάτι εορταστικό σχετικά με τον αθλητισμό. Θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα μου, γιατί έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο, τον σύντροφο μου. Φέτος, στολίσαμε το δέντρο με τον «άντρα μου» και τους γονείς μας. Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα ήταν όταν ήμουν στο νοσοκομείο και είχα το θέμα με την υγεία μου. Το όνειρο μου πλέον είναι να αποκτήσω ένα παιδί, αν είναι θέλημα Θεού».

Το πιο ωραίο δώρο που έχει λάβει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Σχετικά με το πιο όμορφο δώρο που της έχουν κάνει, αλλά και το ιδανικό του γάμου, σημείωσε ότι «το πιο ωραίο δώρο μου το έκαναν οι φίλες μου, όταν περνούσα δύσκολα, ήταν ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Πράγα. Ο γάμος μας θα ήθελα να είναι θρησκευτικός και να γίνει σε πάρα πολύ κλειστό κύκλο. Δεν βιαζόμαστε για τον γάμο μας με τον σύντροφό μου».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλει παιδί


Πηγή

Διαβάστε επίσης: