«Ήρθαν, έφαγαν κι έφυγαν, δε μας έκαναν δώρο»: Ελέτσι-Λεμονίδης έκαναν ρεζίλι αυτούς τους καλεσμένους στο γάμο τους

December 12, 2023

«Ήρθαν, έφαγαν κι έφυγαν, δε μας έκαναν δώρο»: Ελέτσι-Λεμονίδης έκαναν ρεζίλι αυτούς τους καλεσμένους στο γάμο τουςΕλίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης σε συνέντευξή τους στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, λίγα 24ωρα μετά τον γάμο τους, απάντησαν στον Κωνσταντίνο Πλεύρη, ο οποίος χαρακτήρισε “θύμα” τον σύζυγό της πρώην παίκτριας του survivor.

Η απάντηση Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριου Λεμονίδη στον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Ειδικότερα, ο νομικός υπογράμμισε «πήγαμε σε έναν γάμο και γνωρίσαμε το θύμα», με τον γιατρό να απαντάει «είμαι θύμα μίας απίστευτης αγάπης προς την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, την οποία αγαπώ και λατρεύω. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Αυτό που ξέρω είναι ότι αγαπώ και θα την αγαπώ για πάντα. Θα μπορούσε να μείνει παραπάνω να με γνωρίσει. Τέτοιο έρωτα δεν είχα ξαναβρεί στο παρελθόν, ήταν τόσο δυνατό που με οδήγησε να βρεθώ στα δεσμά του γάμου».

Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης για τον ενδεχόμενο γάμο Σιακαβάρα – Πλεύρη

Από την πλευρά της, η επιχειρηματίας επεσήμανε «τους ευχαριστούμε που ήρθαν, η Γεωργία Σιακαβάρα είναι φίλη μου. Δεν ήρθε να μου μιλήσει, ωστόσο, δεν ήρθε να μου πει ένα “γεια”. Σίγουρα θα μας έκαναν δώρο, επομένως δεν γνωρίζω. Εγώ δεν τον γνώρισαν τον κ. Πλεύρη, ωστόσο. Έφυγαν λίγο γρήγορα. Είναι και αυτός θύμα του έρωτα. Θα παντρευτούν κιόλας, επομένων και αυτός είναι ένα θύμα του έρωτα που έχει γεννηθεί. Αν μας καλέσουν θα πάμε και στο δικό τους γάμο».

Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης απαντούν στον Κωνσταντίνο Πλεύρη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: