Κατάφερε από το 0 να γίνει πάμπλουτη: Έτσι άρχισε η μεγάλη καριέρα της Χριστίνας Μπόμπα, αυτή είναι η 1η φωτο της

December 13, 2023

Κατάφερε από το 0 να γίνει πάμπλουτη: Έτσι άρχισε η μεγάλη καριέρα της Χριστίνας Μπόμπα, αυτή είναι η 1η φωτο της


Διαφ.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια εξαιρετικά δυναμική και παραγωγική γυναίκα με μια βαθιά αγάπη για τα social media, αφού είναι μέλος της διαδικτυακής κοινότητας του Instagram εδώ και 11 χρόνια.

Η νέα ζωή:

Η ζωή της έχει υποστεί ριζικές αλλαγές τα τελευταία 1,5 χρόνια με τον ερχομό των διδύμων, καθώς έχει πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό όνειρό της. Μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και η οικογένειά τους είναι το κυρίαρχο κεφάλαιο της ζωής τους.

Εκείνη τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και έχει δηλώσει μάλιστα πώς από την αρχή είχε καταλάβει πώς πρόκειται για τον έρωτα της ζωής της. Πλέον οι δυο τους ζουν το όνειρο παρέα και η οικογένειά τους είναι ο, τι πιο σημαντικό έχουν. Η Χριστίνα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και η αλήθεια είναι πώς πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο από την καθημερινότητά της με τα δίδυμα κοριτσάκια της, αλλά και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Χριστίνα Μπόμπα: Πως ήταν παλιά;

Η ενεργή παρουσία της στα social media αποτυπώνεται σε περισσότερες από 1400 δημοσιεύσεις στο Instagram από το 2012. Αν κοιτάξουμε πίσω, το πρώτο της post ήταν μια καλοκαιρινή φωτογραφία από τις διακοπές της, αποδεικνύοντας πόσο λαμπερή και όμορφη ήταν ακόμα και τότε. Η Χριστίνα διατηρεί το χαρακτηριστικό της λαμπερό χαμόγελο και στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: