«Έριξε» το instagram η Τατιάνα: Τα πανάκριβα έπιπλα, το πολυτελές σαλόνι & το “χρυσό” χριστουγεννιάτικο δέντρο

December 13, 2023

«Έριξε» το instagram η Τατιάνα: Τα πανάκριβα έπιπλα, το πολυτελές σαλόνι & το “χρυσό” χριστουγεννιάτικο δέντροΗ Τατιάνα Στεφανίδου μας χάρισε μια μαγική εικόνα του όμορφα διακοσμημένου σαλονιού της, όπου σε λίγες ημέρες θα υποδεχτεί, μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, για να περάσουν από κοινού τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Ελλάδα.

Τατιάνα Στεφανίδου: Υπέροχο Χριστουγιεννιάτικο κλίμα

Η γνωστή παρουσιάστρια μας ξενάγησε σε ένα ταξίδι μέσα στο σαλόνι της, αποκαλύπτοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα εκπληκτικά στολίδια, καθώς και τον εντυπωσιακό τοίχο που δημιουργεί μια ζεστή, οικεία ατμόσφαιρα. Ο στολισμός της εκπέμπει λάμψη σε λευκές και χρυσές αποχρώσεις, δημιουργώντας έναν μαγικό χώρο.

“It’s beginning to look a lot like Christmas!” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Πριν λίγες εβδομάδες, η οικογένεια πραγματοποίησε μια συνάντηση στο Λονδίνο, αφήνοντας μας να ρίξουμε μια ματιά στην όμορφη κόρη του ζευγαριού, τη Λυδία. Η νεαρή κοπέλα ζει και σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, ενώ ο αδελφός της, Νικόλας Ευαγγελάτος, παρέμεινε στο Λονδίνο μετά τις σπουδές του και ασχολείται επαγγελματικά εκεί.

Ακολουθούν φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: