Κατέρρευσε ο Γεράσιμος Γεννατάς για το ξαφνικό τέλος του «Έρωτα Φυγά»: «150 άνθρωποι μείναμε χωρίς δουλειά»

December 13, 2023

Κατέρρευσε ο Γεράσιμος Γεννατάς για το ξαφνικό τέλος του «Έρωτα Φυγά»: «150 άνθρωποι μείναμε χωρίς δουλειά»


Διαφ.

Στο πρόωρο τέλος της σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς, αναφέρθηκε ο Γεράσιμος Γεννατάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Αυγή και στην Πόλη Κρημνιώτη.

Ο ηθοποιός ξεσπά, τονίζοντας πως ένα κανάλι αφήνει τους συντελεστές του χωρίς δουλειά, πέντε μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό τους.

Πώς από τον Αρτό περνάς σ αυτόν τον ψευταράκο, μπαγαπόντη Στρατή, του σίριαλ Έρωτας Φυγάς; Πώς είναι αυτή η διαδικασία πολλαπλών μεταβάσεων για έναν ηθοποιό και πώς έρχεται η αποσυμπίεση;

Η λειτουργία ενός ηθοποιού είναι η ίδια και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Ψάχνεις στο βάθος των αποσκευών σου να βρεις εκείνα τα υλικά με τα οποία θα δώσεις σώμα και ψυχή στον ήρωα σου. Όλα αυτά τα υλικά είσαι εσύ. Κάθε φορά.

Και τώρα που τελειώνει το σίριαλ έτσι ξαφνικά;

Για εμένα το θέμα είναι πως ένα κανάλι αδιαφορεί για τους θεατές του γιατί μέχρι τώρα είχαμε τη δικαιολογία της χαμηλής τηλεθέασης. Ο Έρωτας Φυγάς, όμως, έχει πάρα πολύ υψηλά νούμερα. Πώς αδιαφορείς, λοιπόν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Από την άλλη είμαστε και όλοι εμείς οι συντελεστές που μένουμε ξαφνικά χωρίς δουλειά 5 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό μας. Η κίνηση αυτή τοποθετεί τα πράγματα σε μια άλλη συνθήκη που, κατά τη γνώμη μου, θα γίνει πολύ πιο ζοφερή σε ό,τι αφορά τα εργασιακά τω καλλιτεχνών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: