«Έχω ανάγκη να πιστεύω»: Η Γιάννα Τερζή συγκλονίζει για τη μάχη της με τον καρκίνο

December 13, 2023

«Έχω ανάγκη να πιστεύω»: Η Γιάννα Τερζή συγκλονίζει για τη μάχη της με τον καρκίνοΠριν μερικές ημέρες η Γιάννα Τερζή μίλησε δημόσια για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Η κόρη του Πασχάλη Τερζή αποκάλυψε ότι την περίοδο της καραντίνας χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση για αφαίρεση όγκου στον νωτιαίο μυελό, με τον οποίο είχε διαγνωστεί.

Λίγες ημέρες μετά η Γιάννα Τερζή θέλησε να μοιραστεί μέσα από νέα ανάρτησή της, τον λόγο για τον οποίο μίλησε δημόσια για τη μάχη με την ασθένειά της.

«Αποκάλυψα την προσωπική περιπέτεια που πέρασα πριν περίπου 3 χρόνια για πολλούς λόγους, με κυριότερο το να προσθέσω κι εγώ, εδώ online, κάτι ελάχιστο, μικρούλι στη διαδικασία που έχουν ξεκινήσει άλλοι πριν απο μένα και τους θαυμάζω πολύ γι’αυτό.

Το να μοιραζόμαστε καταστάσεις δύσκολες που μπορεί να μας φέρουν πιο κοντά, που μπορεί να μας κάνουν να ανταλλάξουμε μεταξύ μας πληροφορίες πολύτιμες.

Που μπορεί να γίνουμε η αφορμή ενός κύμματος αγάπης και φροντίδας ο ένας για τον άλλο.

Υπάρχουν τόσα μα τόσα πολλά εκεί έξω που σκοπό έχουν να μας κάνουν να απομακρυνόμαστε, να βρίσκουμε λόγους να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον καχύποπτα, ανταγωνιστικά.

Φαίνεται να χάνουμε όλο και περισσότερο την ανθρωπιά μας, την ενσυναίσθηση, την ουσία μας, το λόγο της ύπαρξής μας.

Κι όμως είμαστε εδώ για να βοηθάμε.

Να στηρίζουμε. Να μοιραζόμαστε. Να βρίσκουμε τρόπους αληθινούς ώστε να κάνουμε τους δεσμούς μεταξύ μας πιο δυνατούς.

Να μαλακώνουν τα πρόσωπα.

Να εμπιστευόμαστε λίγο περισσότερο τις προθέσεις.

Έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα εκεί έξω.

Κι όσο πιο πολύ αγριεύουν, τόσο πιο πολύ έχω ανάγκη να πιστεύω στο καλό», έγραψε η ίδια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: