Δυστυχώς οι γιατροί ανακοίνωσαν τα άσχημα νέα για τον 31 χρονο αστυνομικό, έγινε αυτό που φοβόμασταν όλοι, τον ακρωτηρίασαν

December 13, 2023

Δυστυχώς οι γιατροί ανακοίνωσαν τα άσχημα νέα για τον 31 χρονο αστυνομικό, έγινε αυτό που φοβόμασταν όλοι, τον ακρωτηρίασανΜεγάλη μάχη για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη από ναυτική φωτοβολίδα.

Σύμφωνα με το Live News το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) έγινε μία μεγάλη σύσκεψη γιατρών για το πώς θα πρέπει να προχωρήσουν για να σώσουν τον άτυχο αστυνομικό και εκεί, πάρθηκε η απόφαση για ακρωτηριασμό του ποδιού του αστυνομικού.

Πριν από λίγο, βγήκε επίσημη ανακοίνωση από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας που νοσηλεύεται ο άτυχος αστυνομικός.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: