Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Μας συστήνει τον αγαπημένο σκυλάκο του Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει κουτάβι σε βραχονησίδα να πεθάνει

December 13, 2023

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Μας συστήνει τον αγαπημένο σκυλάκο του Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει κουτάβι σε βραχονησίδα να πεθάνει


Διαφ.

“10 χρόνια πριν τον παράτησαν σε μια βραχονησίδα μωρό. Είναι υπέροχος φίλος και ο πιο καλόψυχος που έχω γνωρίσει! Φοβικός με τις καταιγίδες , μάλλον από την εγκατάλειψη στη βραχονησίδα. Μέγας γνώστης του καιρού μιας και 2 ώρες πριν βρέξει αρχίζει να τρέμει και να παρακαλεί για χάδια και προστασία”

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Σέρλοκ που πέρασε πολλά.

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, εκτός από πολύ καλός ηθοποιός, είναι και ένας άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει. Γνωστός για τη φιλοζωία του και ενεργός εθελοντής, μιλάει συχνά για τις κακοποιήσεις που γίνονται στη χώρα μας και για τα δικαιώματα των ζώων.

Και όχι μόνο για τα γατάκια και τα σκυλάκια αλλά και για όλα τα ζώα που ζουν σε άθλιες συνθήκες και κακοποιούνται. Έχει επίσης συνεργαστεί με φιλοζωικές οργανώσεις στην παρουσίαση ανάλογων βίντεο. Ο ίδιος έχει σώσει και υιοθετήσει πολλά αδέσποτα ζωάκια. Πολλοί λένε ότι το σπίτι του είναι ο παράδεισος για τα αδέσποτα.

Πριν από έναν περίπου χρόνο θυμόμαστε το περιστατικό που είχε βρεθεί με την οικογένειά του στην περιοχή της Κορωνησίας, κάπου στον Αμβρακικό κόλπο, στην Άρτα. Και όπως συμβαίνει με όλους εμάς που ασχολούμαστε με τα ζώα και προσπαθούμε να φροντίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε, ακόμα και σε μια βόλτα μας, κάτι θα βρούμε.

Έτσι και εκείνος εντόπισε σε έρημο μέρος ένα κουταβάκι μέσα σε μια κούτα, παρατημένο, χωρίς νερό και φαγητό. Και το πήρε μαζί του για να του βρει σπίτι. Και του βρήκε. Και αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που διασώζει ζώο και του βρίσκει σπίτι. Είναι όμως από τις πιο συγκινητικές.

Αυτές τις μέρες ο ηθοποιός, μέσω των social media, μας παρουσιάζει τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς του και την ιστορία τους. Όλα πρώην αδεσποτάκια με άσχημη και δύσκολη ιστορία. Ένα από αυτά είναι και ο σκύλος Σέρλοκ, τον οποίο έχει περίπου 10 χρόνια. Ο Σέρλοκ είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καθώς βρέθηκε παρατημένος και σε άσχημη κατάσταση σε βραχονησίδα.

Δείτε τι γράφει ο ίδιος:

«Ώρα να συστήσω τη ζωοφαμίλια!!! Ο Σέρλοκ !!! 10 χρόνια πριν τον παράτησαν σε μια βραχονησίδα μωρό να πεθάνει! Η φίλη @vanessapanou τον μάζεψε και μου τον έδωσε! Τον χτύπησε αυτοκίνητο. Ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα στην ανεκδιήγητη κλινική του Πικερμίου, όπου του έβαλαν μολυσμένη λάμα! Σώθηκε χάρη στον γιατρό Αλ. Κελεμπέκογλου που του το χρωστάω!!! Είναι υπέροχος φίλος και ο πιο καλόψυχος που έχω γνωρίσει!!! Φοβικός με τις καταιγίδες, μάλλον από την εγκατάλειψη στη βραχονησίδα. Μέγας γνωστής του καιρού μιας και 2 ώρες πριν βρέξει αρχίζει να τρέμει και να παρακαλάει για χάδια και προστασία!!!»

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: