«Βρήκα άψυχο & κατάμαυρο το 3 μηνών βρέφος μου στην κούνια»: Έμειναν άφωνοι στον αέρα του Super Κατερίνα

December 14, 2023

«Βρήκα άψυχο & κατάμαυρο το 3 μηνών βρέφος μου στην κούνια»: Έμειναν άφωνοι στον αέρα του Super ΚατερίναΗ Νίκη Μερκούρη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και στην δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, αποκάλυψε, για πρώτη φορά, τη στιγμή που βρήκε νεκρό στην κούνια του σπιτιού της το 3 μηνών βρέφος της.

Για τις τηλεοπτικές της συνεργασίες, η μαγείρισσα υπογράμμισε «με τον Γρηγόρη (Αρναούτογλου) περνούσαμε τόσο ωραία, είναι ένα φοβερό πλάσμα. Με την Ελένη (Μενεγάκη) ήμασταν στο παρά πέντε να συνεργαστούμε, αλλά δεν έγινε, γιατί η κυρία Βέφα πήγε τότε».

Πως ξεπέρασε την απώλεια του βρέφους που “έχασε”η Νίκη Μερκούρη

Για το βρέφος που “έχασε”, η Νίκη Μερκούρη εξομολογήθηκε «έχασα το δεύτερο μου παιδί, το δεύτερο μου αγοράκι, τον Σταυρούλη μου, που δεν πρόλαβα να τον ονοματίσω. Αυτό το παιδί όταν γεννήθηκε έκανε εμετούς. Το πήγα στο ιατρικό, του έκαναν εξετάσεις, 9 γιατροί που έκαναν συμβούλιο, μου είπαν να το πάρω σπίτι, το πήρα στο σπίτι, για μια εβδομάδα πήγαιναν όλα καλά. Στην εβδομάδα έγινε αυτό που δεν περίμενα να συμβεί. Κανένας δεν είναι εξοικειωμένος με τον θάνατο, πόσο μάλλον το να βρίσκεις ένα πλάσμα 3 μηνών στην κούνια του, κατάμαυρο, όπως το βρήκα εγώ. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, η αλήθεια είναι. Η μητέρα μου και η αδερφή της τότε, με πήγαν στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα κι ένας πνευματικός μου είπε το εξής, ότι θα το σκεφτείς παιδί μου ότι έκανες δώρο έναν άγγελο στον ουρανό, όπως η Παναγία κι αυτό για εμένα εκείνη την στιγμή ήταν ένα κλικ, το είδα κάπως διαφορετικά. Όχι ότι το ξεπέρασα, όμως έχω μάθει στην ζωή μου όλα να τα αντιμετωπίζω ότι για κάποιο λόγο έρχονται. Έκτοτε η Παναγία, ο Θεός μου χώρισε δυο αγόρια. Δεν σου κρύβω ότι τα παιδιά μου και τα δυο μετά, όταν έκανα, τα είχα κρεμασμένα πάνω μου, δεν τα άφηνα δευτερόλεπτο, αλλά εντάξει το είδα πάρα πολύ θετικά, ότι τώρα έχω έναν άγγελο να με προστατεύει».

Συγκλονισμένη η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε «ανατριχιάσαμε, εγώ δεν το γνώριζα όλο αυτό. Πόση δύναμη ψυχής πρέπει να έχει», ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε «δεν αντιλαμβάνομαι τους γιατρούς που λένε πως ένα μωρό, νεογέννητο, που έχει πρόβλημα, πάρτε το σπίτι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: