Τέμπη: Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της Αθηνάς Κατσάρα – Το βίντεο από τις τελευταίες τους στιγμές πριν την τραγωδία

December 14, 2023

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της Αθηνάς Κατσάρα – Το βίντεο από τις τελευταίες τους στιγμές πριν την τραγωδίαΗ Αθηνά Κατσάρα ήταν ένα από τα θύματα στην τραγωδία των Τεμπών, στις 28 Φεβρουαρίου, με τον σύζυγό της, Νίκο Ζήση, να μην μπορεί να ξεπεράσει την απώλειά της.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός παιδιού, είχε καταγωγή από την Κατερίνη, ενώ επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν στην τουαλέτα του βαγονιού.

Το ζευγάρι είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το 2019 και ο συντετριμμένος άνδρας δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι η γυναίκα του και μητέρα του παιδιού τους δεν βρίσκεται στη ζωή.

Το βίντεο με τις τελευταίες ευτυχισμένες στιγμές που έζησε η Αθηνά Κατσάρα

Μάλιστα, ανάρτησε ένα συγκινητικό βίντεο στο Tik Tok, με τις τελευταίες στιγμές τους στο ταξίδι στην Αθήνα, λίγες ώρες πριν από την τραγωδία των Τεμπών, οπότε επέστρεφαν στην Κατερίνη.

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της Αθηνάς Κατσάρα

Το βίντεο συνόδευσε με τη λεζάντα «Μόνο καλές αναμνήσεις έχω να θυμάμαι από σένα, Αθηνούλα μου. Ήσουν το στήριγμά μου. Σ’ αγαπάω πολύ χαμογελάρα μου», με τα σχόλια συμπαράστασης να πέφτουν βροχή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: