Παρουσιαστής ξεσπά σε γέλια ενώ παίρνει συνέντευξη από άτομο με σύνδρομο Τουρέτ

December 13, 2023
Ο παρουσιαστής χαμογελάει με έντονη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με ένα άτομο που έχει σύνδρομο Τουρέτ.

Παρουσιαστής ξεσπά σε γέλια ενώ παίρνει συνέντευξη από άτομο με σύνδρομο ΤουρέτΟ Chris Cuomo δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του (Βίντεο)

 

Ο Chris Cuomo δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του την Τρίτη, καθώς μια δημοφιλής TikToker με σύνδρομο Τουρέτ τον ξεφτίλισε και τον έβρισε επανειλημμένα σε μια συνέντευξη.

Η καλεσμένη του Cuomo, παρουσιαστή του αμερικάνικου καναλιού NewsNation, ήταν η 21χρονη Baylen Dupree η οποία διαθέτει κανάλι στο Youtube για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τη νευρολογική διαταραχή.

Ο έμπειρος κατά τ’ άλλα παρουσιαστής δεν κατάφερε να δείξει επαγγελματισμό στη συγκεκριμένη συνομιλία του, καθώς η Dupree άρχισε να εκδηλώνει συμπτώματα του συνδρόμου όπως η αναφώνηση ακατάλληλων λέξεων ή φράσεων.

Ο Cuomo στο άκουσμά τους, με αποδέκτη τον ίδιο δεν κατάφερε να παραμείνει σοβαρός και ξέσπασε σε γέλια.

Το σύνδρομο Τουρέτ επηρεάζει 1,4 εκατ. παιδιά και ενηλίκους στις ΗΠΑ

Γρήγορα ωστόσο ανέκτησε τον αυτοέλεγχό του, ακούγοντας την κοπέλα να περιγράφει τους κινδύνους που αντιμετωπίζει πλέον εξαιτίας της φήμης της αλλά και της δυσπιστίας των ανθρώπων απέναντί της σχετικά με το σύνδρομο.

Αναγκάστηκα να καλέσω την αστυνομία επειδή κάποιοι δημοσίευσαν τη διεύθυνσή μου και είπαν ότι θα έρθουν να πυρπολήσουν το σπίτι μου, είναι τρελό, είπε χαρακτηριστικά η 21χρονη.

Γελάω γιατί ξέρω τι συμβαίνει

Η Dupree διαγνώστηκε με τη νευροαναπτυξιακή διαταραχή το 2018, ωστόσο τα συμπτώματά της έγιναν χειρότερα μέσα στην περίοδο της καραντίνας του κοροναϊού

Πριν την προβολή της συνέντευξης, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι αρχικά πίστευε ότι η κοπέλα μπορεί και να προσποιούνταν ότι έχει Τουρέτ, θέλοντας να αποκτήσει διαδικτυακή φήμη.

Ωστόσο μιλώντας της άλλαξε γνώμη, εξού και αποφάσισε να προβάλλει αμοντάριστη τη συνομιλία τους για να δείξει πόσο γενναία είναι η Dupree..

Λέει μερικές άσχημες λέξεις, ακούσια. Κι εγώ γελάω γιατί ξέρω τι συμβαίνει. Γι’ αυτό δεν με επηρεάζουν οι βρισιές, δεν έχει κακή πρόθεση και αυτή η διαφορά έχει σημασία δήλωσε ο Cuomo.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, το σύνδρομο Τουρέτ επηρεάζει έως και 1,4 εκατομμύρια παιδιά και ενήλικες στις ΗΠΑ.

tanea


Πηγή

Διαβάστε επίσης: