Συγκινεί η σύζυγος του Κων/νου Αγγελίδη: «Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του 7 χρόνια μετά τη μοιραία νύχτα»

December 15, 2023

Συγκινεί η σύζυγος του Κων/νου Αγγελίδη: «Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του 7 χρόνια μετά τη μοιραία νύχτα»Βράχος συνεχίζει να στέκεται η Εβελίνα Βαρσάμη δίπλα στον σύζυγό της Κωνσταντίνο Αγγελίδη και να συγκινεί με την στάση της αλλά και να αποκαλύπτει το πώς πηγαίνει η υγεία του παρουσιαστή και επιχειρηματία έπειτα από το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας έριξε «βόμβα» και αποκάλυψε για πρώτη φορά στο «Πρωινό», πως το βράδυ του σοβαρού ατυχήματος που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ήταν μαζί και δεν το έχει πει ποτέ μέχρι τώρα.

«Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας» «Σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε, βελτιώνεται», ανέφερε η Εβελίνα Βαρσάμη για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και πρόσθεσε: «Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη. Έχω λάβει πολλά μηνύματα αγάπης και ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Είναι ο άνδρας μου και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα» Μετά το σχόλιο της δημοσιογράφου ότι στέκεται σαν βράχος δίπλα στον σύζυγό της, η ίδια είπε: «Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, είναι ο άνδρας μου και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: