«Είπα στον εαυτό μου, το παράκανες»: Η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη για το μεγάλο «κόλλημα» της

December 15, 2023

«Είπα στον εαυτό μου, το παράκανες»: Η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη για το μεγάλο «κόλλημα» τηςΜε αφορμή μία συνέντευξη της Όπρα Γουίνφρεϊ η οποία άλλαξε ριζικά χάνοντας πολλά κιλά, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία συζήτηση με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για το βάρος της και τη διατροφή που ακολούθησε.

«Μία ζωή εμείς οι γυναίκες συζητάμε για τα κιλά μας. Γιατί μας επηρεάζει αυτό τόσο πολύ, μου λες; Αν δεν κλειδώσεις το στόμα, και δεν πεις: τώρα που γουργουρίζει η κοιλιά μου, που μου μυρίζει κάτι, να μην κάνω όνειρα, ας το ξεχάσω… Αυτό λέω εγώ τις φορές που θέλω να μπω σε πρόγραμμα. Γιατί, ναι να έχουμε μία ωραία ζωή, το θέμα είναι να μην ψάχνουμε αφορμές για να φάμε, όπως ότι είναι γιορτές, ότι γιορτάζουμε μία επέτειο, ότι είναι καλοκαίρι. Πρέπει να τα πετάξεις όλα από το μυαλό σου. Όχι για τους άλλους, αλλά για σένα» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Εγώ σήμερα με θαύμασα που κούμπωσε αυτό το φόρεμα. Το είχα ένα μήνα και το κοίταζα. Δεν κούμπωνε κι έλεγα στον εαυτό μου «δεν κουμπώνει, τρως άτιμη». Τώρα που μπήκα, είπα ότι αισθάνομαι πολύ ωραία. Εγώ δεν αλλάζω νούμερο, απλά αναρωτιέμαι αν έφαγα. Από το κουμπί που έσπασε εδώ μέσα, είπα “το παράκανες κούκλα μου”. Θέλω να πω όποιος κι αν είσαι, όπως κι αν είναι η ζωή σου, αν κάποια πράγματα σε κάνουν να νιώθεις άβολα και ειδικά όταν μιλάμε για το σώμα μας, έχεις το δικαίωμα να το πας εκεί που θέλεις αρκεί να το βάλεις στο μυαλό σου. Μπορεί να κλάψουμε λίγο πάνω από την κατσαρόλα».

Δες το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: