Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ: «25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν, του το είπα…»

December 15, 2023

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ: «25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν, του το είπα…»


Διαφ.

Στο πλατό της εκπομπής “Καλημέρα” στο Mega, φιλοξενήθηκε η Στάθα Καραϊβάζ, σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ. Σε μια συνάντηση με την Ελεονώρα Μελέτη, η Στάθα μίλησε για τη δολοφονία του συζύγου της, που σόκαρε το πανελλήνιο τον Απρίλιο του 2021.

Στάθα Καραϊβάζ: Τα όσα ανέφερε

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο, με τον Γιώργο γνωριστήκαμε το 1987 και γίναμε ζευγάρι το 1990 και έκτοτε τη ζωή μας σταμάτησαν 13 σφαίρες που του έριξαν κοντά στο σπίτι μας. Εγώ ήμουν στο σπίτι, δεν άκουσα κάτι, ενημερώθηκα από μία γειτόνισσα ότι κάτι έγινε. Η γειτόνισσα αυτή τραβούσε αποκλειστικές φωτογραφίες για να τις δώσει στον Γιώργο ως θέμα. Δυστυχώς ήταν πρωταγωνιστής ο ίδιος ο Γιώργος. Τα πρώτα δευτερόλεπτα ήταν σαν μετωπική, αλλάζει η ζωή σου εντελώς» είπε αρχικά η Στάθα Καραϊβάζ.

«Με τον Γιώργο ήμασταν και φίλοι εκτός από ζευγάρι. Στα 31 χρόνια που ήμασταν ζευγάρι πέρασε η σχέση μας και από διακυμάνσεις αλλά η αγάπη μας ήταν τόσο δυνατή που μπορούσε και ξεπερνούσε οποιοδήποτε εμπόδιο. Αυτό που έχω στα αφτιά μου και το εύχομαι σε όλα τα ζευγάρια είναι η τρυφερότητα. Με έλεγε «νανάκι» λόγω του ύψους μου. Καθημερινά και πολλές φορές λέγαμε σ’ αγαπώ. Και αυτό δεν ήταν τυπικό. Φιλιόμασταν το πρωί και όταν ερχόταν από τη δουλειά. Ήταν ένας άνθρωπος που έφερνε λουλούδια και γλυκά στο σπίτι του» πρόσθεσε η Στάθα Καραϊβάζ.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως «25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν του είπα σ’ αγαπώ. Όταν έφυγε από το στούντιο, με πήρε τηλέφωνο και εμείς έπρεπε να είμαστε με τον γιο μας σε έναν γιατρό. Συνέβη κάτι και δεν πήγαμε στον γιατρό. Με ρώτησε πού ήμασταν, μου είπε ότι πεινούσε και ότι θα επέστρεφε σε λίγο στο σπίτι μας. Άργησε ένα τέταρτο που ήταν εντελώς συνεπής. Πίστευα ότι επειδή ήταν Παρασκευή ότι θα είχε σταματήσει σε κάποιο ανθοπωλείο ή ζαχαροπλαστείο. Αυτό το τέταρτο ήταν νεκρός κάτω από το σπίτι μας» και τόνισε πως εκείνες οι στιγμές είναι «σαν να σου ξεριζώνουν τα σωθικά».

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: