Το αποκάλυψε ο Ορφέας Αυγουστίδης: Χαρές ξανά για το ζευγάρι 2 χρόνια μετά – «Μακάρι να είμαστε τυχεροί»

December 15, 2023

Το αποκάλυψε ο Ορφέας Αυγουστίδης: Χαρές ξανά για το ζευγάρι 2 χρόνια μετά – «Μακάρι να είμαστε τυχεροί»Στο πλαίσιο της εκπομπής “Happy Day”, ο Ορφέας Αυγουστίδης μοιράστηκε στιγμές από την εμπειρία του ως πρωταγωνιστής στην επιτυχημένη σειρά “Σασμός”. Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή αλλά και την οικογένειά του.

Ορφέας Αυγουστίδης: Τα όσα ανέφερε

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε για τη σειρά ότι: «Έχω αγαπήσει την αθωότητα του Αστέρη, αυτό είναι το πιο γοητευτικό του σημείο, έχει μια πίστη στην καλοσύνη και την αγάπη σε βαθμό κακουργήματος. Εγώ είμαι λιγότερο ρομαντικός. Κάνω κύκλους, τώρα είμαι πιο ρομαντικό από ό,τι παλιά αλλά όχι όσο μικρός.

Προσπάθησα να καταλάβω τους γονείς μου προτού γίνω μπαμπάς. Τώρα κοιτάζω εμένα πώς ήμουνα μικρός και ξεθυμώνω με κάποια δικά μου κομμάτια σε σχέση με συμπεριφορές και ανασφάλειες. Κάπως αποδέχομαι και δικά μου κομμάτια».

Για τον γιο του ανέφερε ότι: «Το γέλιο του γιου μου είναι μοναδικό και ο τρόπος που εμπιστεύεται ολοκληρωτικά. Όλα είναι φυσιολογικά στη σχέση μου με τη σύζυγό μου και η απογοήτευση και η όποια ένταση και δεν είναι εύκολο φυσικά αλλά όταν κερδίζεις μία μάχη η χαρά είναι μεγαλύτερη.

Οι τρίτοι σε μία σχέση πρέπει να ακολουθούν τον βηματισμό που έχουν θέσει οι πρώτοι. Υπάρχει πολύς σεβασμός από το περιβάλλον σε σχέση με αυτό που θέλουμε για τον Αχιλλέα. Ένα ακόμη παιδί είναι στη σκέψη μας, μακάρι να είμαστε τυχεροί και να πολλαπλασιαστούμε».

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: