Μιχάλης Οικονόμου: «Είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός. Θέλω η εκκλησία να σκεφτεί τα παιδιά των ΛΟΑΤΚΙ οικογενειών»

December 16, 2023

Μιχάλης Οικονόμου: «Είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός. Θέλω η εκκλησία να σκεφτεί τα παιδιά των ΛΟΑΤΚΙ οικογενειών»


Διαφ.

Με μεγάλη ειλικρίνεια μοιράστηκε ο Μιχάλης Οικονόμου τις απόψεις του σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

“Είμαι ναι μεν γονιός σε μια ΛΟΑΤΚΙ οικογένεια, αλλά είμαι και ορθόδοξος Χριστιανός” εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Οικονόμου.

Παράλληλα, ο ίδιος εξέφρασε τη θέση της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ βρέθηκε φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και την δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε να κάνει έκκληση προς σκέψη των παιδιών που μεγαλώνουν με τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Οικονόμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εν έτη 2023 είναι πάρα πολύ σημαντικό όλες οι οικογένειες στην Ελλάδα να διασφαλιστούν με τον τρόπο που διασφαλίζονται και οι υπόλοιπες. Όλα τα παιδιά στην Ελλάδα, τα Ελληνόπουλα, πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα άλλα Ελληνόπουλα».

«Είμαι ναι μεν γονιός σε μια ΛΟΑΤΚΙ οικογένεια αλλά είμαι και ορθόδοξος Χριστιανός. Είναι λογικό η εκκλησία να ψηφίσει κατά του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Θέλω όμως λίγο να σκεφτεί αυτά τα παιδιά».

«Ελάτε να σας πάρω από το χέρι και να δείτε αυτές τις οικογένειες. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η οικογένεια η πυρηνική, δεν κινδυνεύει από τις διαφορετικές οικογένειες. Τις ίδιες αγωνίες έχουμε, τα ίδια θέλουμε για τα παιδιά μας. Μακάρι να μπορούσαμε να ανοίξουμε τα σπίτια μας, όλες εμείς οι οικογένειες, και να δουν ότι είναι σπίτια κανονικά» δήλωσε επίσης, στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Φωτεινή Πατζιά που αποτελεί επίσης μέρος μιας ΛΟΑΤΚΙ οικογένειας και είναι μητέρα δυο παιδιών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: