Μαρία Σολωμού: «Είμαι τυπάρα. Με τον Μάριο Αθανασίου λέγαμε ότι θα δούμε πώς θα πάει & τελικά κάναμε παιδί»

December 16, 2023

Μαρία Σολωμού: «Είμαι τυπάρα. Με τον Μάριο Αθανασίου λέγαμε ότι θα δούμε πώς θα πάει & τελικά κάναμε παιδί»Για όλους και για όλα με κάθε ειλικρίνεια μίλησε για ακόμη μια φορά η Μαρία Σολωμού στο νέο της podcast. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητρότητα, στα θέματα στερεοτύπων που υπάρχουν μέχρι σήμερα στην κοινωνία, αλλά και τα θέματα των σχέσεων.

Η Μαρία Σολωμού για τον Μάριο Αθανασίου

Η Μαρία Σολωμού, στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό», αναφέρθηκε και στον Μάριο Αθανασίου με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Η Μαρία Σολωμού για την πατριαρχία και τη νέα γενιά

«Μου έχουν στείλει κάτι μηνύματα και με ρωτάνε γιατί δεν κάνω onlyfans, ήταν ο γιος μου στο σπίτι και τον ρώτησα αν ξέρει τι είναι. Πετάγεται πάνω και μου λέει, “τι σχέση έχεις εσύ με αυτές τις βλακείες”, έψαξα, ρώτησα και έμαθα τι είναι… Δε θα ξεχάσω ποτέ γνωστό γυναικείο περιοδικό που όλα τα άρθρα ήταν “10 τρόποι να τρελαθεί με την πάρτη σου”, όλα ήταν μόνο πως εμείς θα κάνουμε κάτι για να τον κρατήσουμε, να του αρέσουμε.

Υπάρχει όλο αυτό το πατριαρχικό, το παλιό που έχει μείνει της γιαγιάς μου, το “κάνε λίγο υπομονή” ή “πρέπει να κάνεις αυτό”. Και δε το βλέπω μόνο σε συνομίληκούς μου, το βλέπω και στην πιο κάτω γενιά 30-40. Υπάρχει και σε αυτούς…. Η μάνα μου όταν συνειδητοποίησε ότι δε ξέρω να βράζω ούτε αβγό και προσπάθησε να μου μάθει να μαγειρεύω και αρνήθηκα, νομίζω ότι δε μπορούσε να το διαχειριστεί αυτό σαν πληροφορία στον σκληρό της.

Μαρία Σολωμού: «Οι γυναίκες μπορούν να μείνουν και μόνες τους, οι άντρες δεν το έχω δει»

Δε τα πάω καλά με τη τεχνολογία γενικά, σε σημείο που αυτοσαρκάζομαι. Όταν είναι να ανάψω το μάτι στέλνω στην κολλητή μου φωτογραφία και τη ρωτάω αν το έχω ανάψει σωστά. Οι γυναίκες μπορούν να μείνουν και μόνες τους, οι άντρες δεν το έχω δει» είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Την ατάκα “δεν είμαι για σχέση” την ακούω από τα ’90s. Εγώ έχω πει εδώ και πέντε χρόνια ότι δεν είμαι έτοιμη για σχέση, γενικώς. Την ώρα που θα δεις τον άλλον και θα τον θες, θα είσαι σε σχέση ήδη. Και σχέση δε λέμε το πρακτικό, αλλά το ουσιαστικό, το συναισθηματικό δέσιμο. Δε θα ξεχάσω ποτέ με τον Μάριο Αθανασίου που λέγαμε, “θα δούμε πώς θα πάει μεταξύ μας” και έμεινα έγκυος. Δε θέλαμε να το επισημοποιήσουμε καθόλου.

Μαρία Σολωμού: «Δεν θεωρώ ότι είμαι πολύ όμορφη ή θεάρα. Θεωρώ ότι είμαι τυπάρα»

Δεν έχω ωραία ιδέα για τον εαυτό μου. Δεν θεωρώ ότι είμαι πολύ όμορφη ή θεάρα. Θεωρώ ότι είμαι τυπάρα. Έχει τύχει να φάω άκυρο από άνθρωπο που δε θα τον κοίταζα ποτέ, από ανθρώπους που δεν τους το ‘χεις. Συνήθως, με μαθηματική ακρίβεια, αυτό που θέλει ο συγκεκριμένος που δε σε θέλει, είναι αυτό που μπορεί να θεωρηθεί και λίγο λιγότερος από εμένα» ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: