“Χάθηκαν οι κόποι μιας ζωής”: Η απόλυτη καταστροφή για τη Μπάγια Αντωνοπούλου, ράκος η δημοσιογράφος

December 16, 2023

“Χάθηκαν οι κόποι μιας ζωής”: Η απόλυτη καταστροφή για τη Μπάγια Αντωνοπούλου, ράκος η δημοσιογράφοςΣε σοκ βρίσκεται η Μπάγια Αντωνοπούλου που είδε να καταστρέφονται τα γραφεία όπου εργάζεται από την έκρηξη στον Πειραιά.

Σοβαρές υλικές ζημειές υπέστησαν γραφεία και καταστήματα που στεγάζονται σε κτίριο στην οδό Φίλωνος, στο κέντρο του Πειραιά, από την ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/12).

Ανάμεσα σε αυτά και τα γραφεία της δημοσιογράφου, Μπάγιας Αντωνοπούλου, που όπως ανέφερε σε ανάρτησή της καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

«Κάποιοι για αγνώστους λόγους, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες κατέστρεψαν κόπους μιας ζωής. Εμείς και τα διπλανά καταστήματα πληρώσαμε το μίσος κάποιων συμφερόντων που ίσως να μη μάθουμε ποτέ. Η βόμβα στη Φίλωνος δυστυχώς κατέστρεψε τα γραφεία και το μαγαζί μας. Δε θέλω να εκφράσω όσα σκέφτομαι για τους ανθρώπους αυτούς, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα εμείς και τα υπόλοιπα τα μαγαζιά εδώ δε θα δουλέψουμε γιατί αυτοί οι «κάποιοι» το αποφάσισαν. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα, είχαμε όμως τεράστιες υλικές ζημιές. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια από μπάζα και τα κομμάτια της καρδιάς μας» έγραψε στο Instagram η Μπάγια Αντωνοπούλου παραθέτοντας και θετικές φωτογραφίες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: