“Πολύ δεύτερο”: “Βροχή” οι αντιδράσεις στη φωτο της Αθηνάς Οικονομάκου, η χειρονομία που εξόργισε τους followers

December 16, 2023

“Πολύ δεύτερο”: “Βροχή” οι αντιδράσεις στη φωτο της Αθηνάς Οικονομάκου, η χειρονομία που εξόργισε τους followersΗ Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους fans της στιγμές από την καθημερινότητά της με την οικογένεια και τους φίλους της.

Οι φωτογραφίες με την φίλη της και η άσεμνη χειρονομία

Η ηθοποιός πρόσφατα δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της με τη φίλη και συνεργατιδά της στη συλλογή με κοσμήματα που έχει, Κωνσταντίνα Βασιλείου, στις οποίες κάνουν διάφορες γκριμάτσες και πόζες. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας με αυτές τις πιο «τρελές» φωτογραφίες θέλησε να μάθει αν οι followers της προτιμούν τα μελομακάρονα ή τον κουραμπιέ τα Χριστούγεννα.

Και μπορεί 1700 περίπου άτομα να απάντησαν στο poll που είχε βάλει κάτω από τις φωτογραφίες της, βγάζοντας «νικητή» το μελομακάρονο, όμως αρκετοί στα σχόλιά τους τόνισαν πως η φωτογραφία που η φίλη της κάνει μια άσεμνη χειρονομία με το χέρι της – και μάλιστα βρίσκεται πρώτη πρώτη στη συγκεκριμένη ανάρτηση – δεν αρμόζει στην ίδια ούτε και στο περιεχόμενο που θέλουν να βλέπουν στο Instagram.

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

H αλήθεια είναι πως η Αθηνά Οικονομάκου δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αναρτήσεις, ωστόσο είναι ελεύθερη όπως κι ο καθένας μας να δημοσιεύει στο προφίλ της ό,τι θέλει. Άλλωστε, η ίδια δεν θα έμπαινε ποτέ στην διαδικασία να λογοκρίνει τη φίλη της που την ώρα που διασκέδαζαν βγάζοντας αυτές τις φωτογραφίες έκανε την συγκεκριμένη χειρονομία. Από την άλλη, επειδή η ίδια έχει το προφίλ της δημόσιο και όχι ιδιωτικό είναι αναμενόμενο να δεχθεί και την κριτική των followers της είτε αυτή είναι καλή είτε κακή.

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: