“Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο”: Η άβολη στιγμή Παπαδάκη-Αναστασοπούλου στον αέρα, τα μούτρα & η εξήγηση

December 16, 2023

“Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο”: Η άβολη στιγμή Παπαδάκη-Αναστασοπούλου στον αέρα, τα μούτρα & η εξήγησηΜια άβολη στιγμή ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Ανατασοπούλου παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Παρασκευής 15/12.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Μαρία Αναστασοπούλου προσπαθούσε να θέσει την ερώτησή της στον κύριο Μαυροειδάκο, τον λόγο προσπάθησε να πάρει ο Γιώργος Παπαδάκης πατώντας πάνω στη φωνή της και λέγοντας: «Συγγνώμη Μαρία».

«Ένα λεπτό βρε Γιώργο μου» του απάντησε εκείνη, με τον παρουσιαστή να λέει, «Όχι, όχι, συγγνώμη βρε Μαρία μου, γιατί είναι σε συνάφεια».

Η Μαρία Αναστασοπούλου όμως, επέμεινε προχωρώντας στην ερώτησή της. Τότε ο Γιώργος Παπαδάκης, εμφανώς εκνευρισμένος της απάντησε, «Ωραία, πες το βρε Μαρία, να μη μιλήσουμε».

Λίγο μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης επανέφερε το θέμα λέγοντας: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο, γι’ αυτό είπα να μη με διακόψει η Μαρία», για να εισπράξει ως απάντηση ένα… «δολοφονικό» βλέμμα από τη συμπαρουσιάστριά του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: