Μαραντίνης για διαζύγιο με Χρηστίδου: “Δε θα έκανα 2ο γάμο. Ο χωρισμός είναι πόλεμος, δεν έχω φτάσει στη συγχώρεση”

December 17, 2023

Μαραντίνης για διαζύγιο με Χρηστίδου: “Δε θα έκανα 2ο γάμο. Ο χωρισμός είναι πόλεμος, δεν έχω φτάσει στη συγχώρεση”Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «I Love Σουκου», με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση “Scrooge & Ghosts and Rock ‘n’ Roll” και μίλησε για την προσωπική ζωή του και το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ποιες είναι οι προτεραιότητες του Θοδωρή Μαραντίνη

Όσον αφορά το φλερτ που δέχεται, ο τραγουδιστής υπογράμμισε «δέχομαι φλερτ και από γυναίκες και από άντρες. Γιατί να μη δέχομαι; Κακά τα ψέματα είναι λίγο δύσκολο και με τη δουλειά και με τα παιδιά που έχω μέσα στη βδομάδα. Ευτυχώς δεν μου είναι απαραίτητο να μπω σε μια διαδικασία πολύ μόνιμου. Έχω μια άλλη προτεραιότητα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή…».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν θα έκανε δεύτερο γάμο

Για το θέμα της υγείας του, ο Θοδωρής Μαραντίνης επεσήμανε «το πρόβλημα υγείας μου ξεκίνησε από ψυχολογικό. Λόγω αυτής της δουλειάς, που έχει τα καλά της και τα κακά της, το κακό είναι ότι κάποια πράγματα μεγεθύνονται και αναγκάζεσαι να τα λύσεις δημοσίως με έναν τρόπο, ενώ είναι θέμα ιδιωτικό. Είναι άλλη κουβέντα, το αν έπρεπε να γίνει δημόσια. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά, αλλά το παλεύεις και το προσπαθείς. Δεν θα έκανα δεύτερο γάμο».

Σχετικά με το διαζύγιο, σημείωσε «δυστυχώς ο χωρισμός είναι πόλεμος. Για αυτό και εγώ κάποιες φορές που έχω πει κάποια πράγματα ή προσπαθώ να περάσω κάποιο μήνυμα. Μιλάω και για τα κομμάτια της συνεπιμέλειας που ήταν και δικός μου μπελάς και συνειδητοποίησα μέσα από αυτό πόσος πολύς κόσμος βρίσκει ένα σημείο τριβής και βγάζει τους εγωισμούς του και τον πληγωμένο αυτό. Συμφωνώ ότι είναι πόλεμος αλλά όχι αποτυχία. Αποτυχία είναι να μένεις σε έναν προβληματικό γάμο. Δεν έχω φτάσει ακόμη στη συγχώρεση…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: