Με 3 λέξεις, τα είπε όλα: Ράκος η Ρούλα Κορομηλά – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας & τα διαφορετικά φετινά Χριστούγεννα

December 17, 2023
Με τρία λόγια, εκφράστηκαν όλα: Ράκος η Ρούλα Κορομηλά – Η σοβαρή προσβολή της υγείας και οι διαφορετικές φετινές γιορτές των Χριστουγέννων.

Με 3 λέξεις, τα είπε όλα: Ράκος η Ρούλα Κορομηλά – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας & τα διαφορετικά φετινά ΧριστούγενναΣε μια κατάθεση ψυχής στην εκπομπή, Ακόμη δεν είδες τίποτα, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε ανοιχτά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της. Πιο αναλυτικά, όταν η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το πώς θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα, είχε απαντήσει πως θέλει να είναι δίπλα στη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο, καθώς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί του χρόνου.

Ρούλα Κορομηλά: Η μητέρα μου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν είμαι και τόσο αισιόδοξη

Φέτος τα Χριστούγεννα είμαι λίγο προβληματισμένη, γιατί η μητέρα μου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν είμαι και τόσο αισιόδοξη. Θέλω να είμαι αισιόδοξη, αλλά θέλω να τα περάσω τα Χριστούγεννα μαζί της, γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί του χρόνου, είχε δηλώσει.

Τώρα, στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά το χέρι της μητέρας της, γράφοντας στη λεζάντα: Σε κρατάω γερά….

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για τη μητέρα της:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: