Καταπέλτης η Νόνη Δούνια για γάμο Κουρή – Τοπαλίδου: «Ήταν ασέβεια αυτό που έκανε μέσα στην εκκλησία»

December 17, 2023
Η Νόνη Δούνια έριξε βαριά κριτική για τον γάμο Κουρή – Τοπαλίδου, δηλώνοντας ότι ήταν απαράδεκτο το περιστατικό που συνέβη μέσα στην εκκλησία.

Καταπέλτης η Νόνη Δούνια για γάμο Κουρή – Τοπαλίδου: Ήταν ασέβεια αυτό που έκανε μέσα στην εκκλησίαΣτην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα εμφανίστηκε η Νόνη Δούνια και μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει την κίνηση της Έλενας Τοπαλίδου στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Τοπαλίδου έκανε μια χορευτική φιγούρα όταν ακούστηκε η φράση  η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα και προκάλεσε κυρίως αρνητικές αντιδράσεις.

Νόνη Δούνια: Το θεωρώ άκομψο για να το κάνεις μέσα στον χώρο της εκκλησίας

Το θεωρώ άκομψο και άκαιρο για να το κάνεις μέσα στον χώρο της εκκλησίας, στον χορό σου και στο πάρτι σου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Θεωρώ ότι σε κάποιους χώρους πρέπει να δείχνουμε έναν σεβασμό. Δεν είναι αστείο, είπε η Νόνη Δούνια.

Αυτό ήταν ασέβεια, πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα σε τέτοιους χώρους. Μου έκανε εντύπωση που οι συνάδελφοι γελούσαν με αυτό που έκανε μέσα στην εκκλησία, ήταν υπερβολικό. Ήταν ένα ατυχές περιστατικό, πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

Η Νόνη Δούνια για την χορευτική φιγούρα της Έλενας Τοπαλίδου στον γάμο της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: