Διέρρευσαν οι πρώτες φωτο της “επανασύνδεσης”: Κατερίνα Καινούριου – Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν είδαν τους παπαράτσι

December 18, 2023

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτο της “επανασύνδεσης”: Κατερίνα Καινούριου – Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν είδαν τους παπαράτσιΗ Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη και είχε τρεις τυχαίες συναντήσεις με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν, με τις παρέες τους, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο νυχτερινό κέντρο που έκανε πρεμιέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης έχουν άψογη σχέση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και φωτογραφίες της εφημερίδας Real Life, η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να πει τα νέα της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αποδεικνύοντας ότι η σχέση τους είναι άριστη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πλησίασε το τραπέζι του επιχειρηματία και χαιρετήθηκαν εγκάρδια σαν δυο καλοί φίλοι. Ακολούθησε μία ακόμη συνάντηση, όταν βρέθηκαν μαζί στο καμαρίνι του Κωνσταντίνου Αργυρού, για να τον συγχαρούν.

Η τρίτη συνάντηση έγινε την περασμένη Κυριακή, οπότε η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα” και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν στη θεατρική παράσταση «This is not Romeo & Juliet» του Αργύρη Πανταζάρα με την Σίσσυ Τουμάση.

Οι τυχαίες συναντήσεις Κατερίνας Καινούργιου και Φίλιππου Τσαγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: