Ξέσπασε ο Ντέμης Νικολαΐδης: «Εγώ δεν θα άφηνα το παιδί μου να το κάνει αυτό αν ρωτούσε έμενα»

December 18, 2023

Ξέσπασε ο Ντέμης Νικολαΐδης: «Εγώ δεν θα άφηνα το παιδί μου να το κάνει αυτό αν ρωτούσε έμενα»


Διαφ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης απάντησε μέσω ενός βίντεο αν θα άφηνε το παιδί του, που είναι στην εφηβεία, να πάει στο γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ειδικότερα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram και υπογραμμίζει «Αν θα άφηνα το παιδί μου, που είναι στην εφηβεία, να πάει μόνο του σε ελληνικό γήπεδο; Μπορεί να το άφηνα. Δεν θα ήθελα, αλλά δύσκολα λες όχι. Στα ευρωπαϊκά γήπεδα πιο εύκολα θα το έκανα, στην Ελλάδα όχι.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης πιστεύει ότι οι έφηβοι δεν είναι ασφαλείς σε αθλητικά γεγονότα

Φοβάμαι, όπως όλοι νομίζω. Υπάρχει άγχος και φόβος για το τι θα συμβεί. Δεν χρειάζεται να μπλέξει το ίδιο το παιδί, αλλά είναι επικίνδυνα τα πράγματα στα ελληνικά γήπεδα, πράγμα το οποίο είναι λυπηρό.

Δεν έχει ασχοληθεί κανείς και άμα το δούμε συνολικά, έχεις ένα κράτος το οποίο δεν ασχολείται με τη ασφάλεια των παιδιών μας. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, πρέπει κανονικά να πηγαίνουν μόνα τους τα παιδιά στα 16 τους στα γήπεδα, λογικό είναι.

Εκτός από όλα τα άλλα θέματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, είναι και αυτό πολύ σημαντικό. Δεν αισθανόμαστε πολύ άνετα σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, ακόμα και στο μπάσκετ. Δεν μας αφήνει η Ελλάδα πολλά χρόνια τώρα να πηγαίνει μια παρέα 15-16-17 χρονών στα γήπεδα, να επιστρέφει και να είναι ασφαλής».

Η ανάρτηση του Ντέμη Νικολαΐδη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: