«Ας αναπαυτεί η ψυχή σου»: Τραγικές ώρες για τον Λάκη Γαβαλά, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

December 18, 2023

«Ας αναπαυτεί η ψυχή σου»: Τραγικές ώρες για τον Λάκη Γαβαλά, ανακοίνωσε τα δυσάρεσταΟ Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Γεια Σου» για τον ξαφνικό θάνατο του καλού του φίλου, Τόλη Σκουλαριώτη, χθες, Σάββατο.

Συγκινεί ο Λάκης Γαβαλάς για τον Τόλη Σκουλαριώτη

Όπως υπογράμμισε ο σχεδιαστής «πήγα το πρωί στην εκκλησία και άναψα ένα κεράκι για αυτόν. Ας αναπαυτεί η ψυχή του. Δεν ξέρω αν μπορεί να χρωματίζει εκεί που πάει τον κόσμο, όσο χρωμάτιζε εμάς που ήμασταν εδώ. Ήταν αθόρυβος ως χαρακτήρας, αλλά θορυβώδες ως look. Έζησε μια πολύ ωραία ζωή, είχε φίλους δίπλα του, υπήρχαν άνθρωποι που τον κάναμε accepted για την τρέλα του. Θεωρώ ότι είχε πολλά ακόμη να δώσει. Δεν βοηθήθηκε περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε από το σύστημα, γιατί και το σύστημα της μόδας έχει αυτό δόγματα και πίστες».

Η διαίσθηση του Λάκη Γαβαλά για άσχημα γεγονότα

Και πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς για τον Τόλη Σκουλαριώτη «νομίζω ότι έφυγε λίγο απογοητευμένος. Ήξερα από παλαιότερα ότι είχε θέματα υγείας. Ήταν να κάνω ένα disco party και έλεγα να φέρω ανθρώπους με τρέλα – με την καλή έννοια – και τον είχα σκεφτεί πραγματικά. Λες και ένιωθα ότι κάτι θα συμβεί. Καμιά φορά αισθάνομαι άσχημα που δεν προλαβαίνουμε στη ζωή μας να δεχτούμε φίλους από παλιά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: