«Είπα στον άντρα μου η πεθερά μου θα δει το εγγόνι της να γεννιέται, μόνο αν κάνει αυτό το πράγμα»

December 18, 2023

«Είπα στον άντρα μου η πεθερά μου θα δει το εγγόνι της να γεννιέται, μόνο αν κάνει αυτό το πράγμα»


Διαφ.

Μία έγκυος στις ΗΠΑ αντιμετωπίζει πρόβλημα με την πεθερά της, η οποία την πιέζει να είναι παρούσα στη γέννα της, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να δώσει σχετικό τελεσίγραφο στο σύζυγό της.

Η μέλλουσα μητέρα, της οποίας οι σχέσεις με την πεθερά της είναι τεταμένες, εξομολογήθηκε στο Reddit το σοβαρό πρόβλημά που αντιμετωπίζει, υπογραμμίζοντας:

«Είναι μία δυσάρεστη και πιεστική γυναίκα και καμία από τις κόρες της δεν την άφησε να είναι παρούσα στις γέννες τους.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αφήσω αυτή την πάρα πολύ επικριτική γυναίκα να δει το σώμα μου. Εξαρχής δεν με ενέκρινε, γιατί έχω τατουάζ και δεν με ενδιαφέρει καθόλου να είμαι μία μητέρα που θα κάθεται μόνο στο σπίτι και θα μεγαλώνει τα παιδιά της».

Έγκυος απαγορεύει την πεθερά της να είναι παρούσα στη γέννα

Ο σύζυγός της εγκύου δεν κατάλαβε πόσο σημαντικό ήταν αυτό που του ζητούσε και δεν την υποστήριξε απέναντι στη μητέρα του, η οποία όταν άκουσε την επιθυμία της νύφης της, ξεκίνησε να κλαίει και να διαμαρτύρεται ότι το μόνο που ήθελε ήταν να δει το εγγόνι της να γεννιέται, καθώς μεταξύ άλλων το έχουν κάνει όλες οι φίλες της και το θέλει κι εκείνη.

Η έγκυος έδωσε τελεσίγραφο στο σύζυγό της, επισημαίνοντας ότι «αν αφήσεις τον πατέρα μου να παρακολουθήσει μια εξέταση του γαστρεντερικού σου συστήματος, τότε θα συμφωνήσω να είναι παρούσα η μητέρα σου στη γέννα».

Ένας σχολιαστής στο Reddit σημείωσε ότι η γέννα δεν είναι σπορ, το οποίο έχει δικαίωμα να παρακολουθήσει κάποιος και τόνισε ότι όχι σημαίνει όχι.

Άλλοι σχολίασαν ότι για να είναι σίγουρη πως δεν θα συμβεί αυτό που δεν θέλει, η εγκυμονούσα θα πρέπει να μιλήσει με τις νοσοκόμες, προκειμένου να μην αφήσουν κανέναν μέσα στην αίθουσα τοκετού.

Μία ακόμα λύση, την οποία πρότεινε μία άλλη σχολιάστρια, είναι “πάντα μπορείς να γεννήσεις χωρίς να ενημερώσεις κανέναν μόλις σε πιάσουν οι πόνοι”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: