Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκλεισε τα 50: Το τεράστιο πάρτι, οι λαμπεροί καλεσμένοι & η έκπληξη της συντρόφου του

December 18, 2023

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκλεισε τα 50: Το τεράστιο πάρτι, οι λαμπεροί καλεσμένοι & η έκπληξη της συντρόφου τουΜια ιδιαίτερη στιγμή ζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σήμερα, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά του. Από το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου, ο διάσημος παρουσιαστής δέχεται αφθονία ευχών από φίλους, συνεργάτες και διαδικτυακούς του φίλους.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το απόλυτο πάρτι

Συμπληρώνοντας τα 50 του χρόνια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέλεξε να γιορτάσει αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή με ένα πανηγυρικό πάρτι. Το γεγονός πραγματοποιήθηκε σε ένα γνωστό bar-restaurant στα βόρεια προάστια της Αθήνας, όπου συγκεντρώθηκαν φίλοι και συνεργάτες του.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE κατέγραψε την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, που παρευρέθηκαν για να τιμήσουν τον παρουσιαστή. Μεταξύ τους, ξεχωρίζουν ο αδελφός του, Σάκης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός, ο Απόστολος Λύτρας με τη σύζυγό του, ο Αντώνης Ρέμος, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Μαρία Ηλιάκη, ο Λευτέρης Πανταζής, η Ελένη Βουλγαράκη, ο Λάμπρος Φισφής, ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Πέτρος Πυλαρινός, ο Θέμης Γεωργαντάς και πολλοί άλλοι.

Ακολουθούν φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: