«Φουσκώνει» το πορτοφόλι τους από χρήμα: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμών για όλα τα επιδόματα που έρχονται

December 18, 2023

«Φουσκώνει» το πορτοφόλι τους από χρήμα: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμών για όλα τα επιδόματα που έρχονταιΧιλιάδες δικαιούχοι βρίσκονται σε αναμονή για την άμεση εξόφληση τόσο του “market pass” για τις πληγείσες περιοχές, όσο και του youth pass που απευθύνεται στους νέους.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τις σημαντικές πληρωμές του “market pass” που προορίζονται για τις περιοχές που έχουν πληγεί. Παράλληλα, η διαδικασία εξόφλησης του “youth pass” βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη, καλύπτοντας χιλιάδες δικαιούχους νέων. Επιπλέον, προχωρά η προκαταβολή των επιδομάτων θέρμανσης.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου:

Καταβολή του Market Pass Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023 στους δικαιούχους του Market Pass II σε πληγείσες περιοχές. Η εμφάνιση των ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς ή στις άυλες κάρτες των δικαιούχων κυμαίνεται από μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες.

Καταβολή επιδόματος προσωπικής διαφοράς. Ενίσχυση 100 έως 200 ευρώ σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά. Αφορά 739.926 συνταξιούχους.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου:

Καταβάλλεται η ενίσχυση 150€ στους δικαιούχους του Youth Pass που υπέβαλαν τις αιτήσεις τους από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι οι ενισχύσεις μπορεί να φανούν εντός των επόμενων εργάσιμων ημερών ανάλογα με τις εσωτερικές διαδικασίες των τραπεζικών ιδρυμάτων.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου:

Επίδομα θέρμανσης: Θα δοθεί η προκαταβολή και το σύνολο των αγορών, που τιμολογήθηκαν έως την 30ή Νοεμβρίου 2023 υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 8η Δεκεμβρίου 2023. Πρόκειται για την πρώτη καταβολή, θα ακολουθήσουν ακόμα 2 εντός του 2024.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: