«Θα προσεύχομαι για σένα»: Δύσκολες ώρες και βαρύ πένθος για την Άντζελα Γκερέκου – Το σπαρακτικό «αντίο»

December 19, 2023

«Θα προσεύχομαι για σένα»: Δύσκολες ώρες και βαρύ πένθος για την Άντζελα Γκερέκου – Το σπαρακτικό «αντίο»Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην Άντζελα Γκερέκου αλλά και σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του γνωστού σχεδιαστή μόδας, Τόλη Σκουλαριώτη. Η Άντζελα Γκερέκου ήταν ανάμεσα σε όσους θέλησαν να του πουν το δικό τους «αντίο» στον αγαπημένο τους φίλο και η ανάρτησή της «ράγισε» καρδιές.

Το «αντίο» της Άντζελας Γκερέκου στον Τόλη Σκουλαριώτη

«Ο γελαστός πολύχρωμος, δωτικός γεμάτος ταλέντα κ όνειρα, ο Τολης Σκουλαριώτης δεν είναι εδώ και η λύπη είναι μεγάλη.

Όνειρό του, που τον οδήγησε στην συνάντηση μας στον ΕΟΤ, να φτιάξει ένα παραμυθένιο χωριό με δέντροσπιτα στην καταπράσινη μαγική έκταση του στο Μουρεση στο Β. Πήλιο που λάτρευε. Πάλευε χρόνια γιαυτό. Έδινε όλη του την ζωή… Δεν πρόλαβε, αλλά είμαι σίγουρη εκεί που πηγαίνει η γεμάτη καλοσύνη ψυχή του θα το βρει έτοιμο να τον υποδεχτεί και για να αναπαυθεί

Ο αγώνας σου όμως δεν θα πάει χαμένος.

Οι αλλαγές στους νόμους για αυτού του είδους τουρισμού θα οφείλονται κ στη δική σου δουλειά και επιμονή… Καλό σου ταξίδι παραμυθένιε μου φίλε. Σ’ευχαριστώ για αυτά τα υπέροχα που μοιραστήκαμε αλλά και δεν θα ξεχάσω ποτέ την μέρα που γέμισες με μυρωδιές, χρώματα κ μοναδικές γεύσεις το γραφείο μου.

(Ήσουνα και μοναδικός σεφ βλέπεις) στιγμές που δημιούργησα με αναμνήσεις καρδιάς με όλους τους συνεργάτες μου. Θα προσεύχομαι για σένα αγαπημένε μου φίλε!».

Οι φωτογραφίες και τα λόγια καρδιάς της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Σκουλαριώτη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: