Χαμογελά ξανά ο Νότης Σφακιανάκης: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα 2 χρόνια μετά – «Επιστρέφει» στη ζωή του

December 19, 2023

Χαμογελά ξανά ο Νότης Σφακιανάκης: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα 2 χρόνια μετά – «Επιστρέφει» στη ζωή τουΣύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά”, ο Νότης Σφακιανάκης επανασυνδέεται με την πρώην σύζυγό του, την Κίλι. Το ζευγάρι φαίνεται πως ζει κοινή ζωή στο σπίτι τους στη Βάρκιζα, το οποίο είχαν μοιραστεί για περισσότερα από 25 χρόνια.

Η επανασύνδεση αυτή φαίνεται να αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση τους, και οι πληροφορίες έρχονται να δώσουν ένα νέο χρώμα στην προσωπική ζωή του γνωστού τραγουδιστή.

Νότης Σφακιανάκης: Γιατί δεν είναι πια στις πίστες;

Αυτός είναι ο λόγος που ο τραγουδιστής εμφανίστηκε ξανά στο εν λόγω σπίτι, αφού το είχε κρατήσει κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα και διέμενε σε ένα μικρότερο διαμέρισμα στην περιοχή.

Ο Νότης Σφακιανάκης επέλεξε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, με την τελευταία του εμφάνιση να χρονολογείται το 2020, όταν παρακολούθησε ένα δικαστήριο. Συγχρόνως, απουσίαζε από τις σκηνές από το 2019, όταν είχε την τελευταία του εμφάνιση στο Βοτανικό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ένας στενός συνεργάτης μετέφερε την πληροφορία ότι ο τραγουδιστής έχει χωρίσει από την σύζυγό του, την Κίλι. Ωστόσο, οι φήμες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί από τον ίδιο.

Τρία δύσκολα χρόνια για το ζευγάρι:

Τα τελευταία τρία χρόνια αποτέλεσαν μια δύσκολη περίοδο για το ζευγάρι. Αρχικά, η Κίλι αντιμετώπισε μια σοβαρό πρόβλημα υγείας, που την ταλαιπώρησε, αλλά πλέον οι συνθήκες της είναι υπό έλεγχο. Από την άλλη, ο τραγουδιστής βίωσε τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας, ενώ η περίοδος του κορονοϊού αποτέλεσε επιπλέον πρόκληση.

Παρόλα αυτά, άτομα από το περιβάλλον του τραγουδιστή δηλώνουν τώρα ότι εκείνος εκφράζει την επιθυμία να επιστρέψει στις σκηνές. Προσθέτει πως η επόμενη χρονιά θα αναδείξει την πορεία των επαγγελματικών του σχεδίων, δείχνοντας αισιοδοξία για το μέλλον της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: