Σαλόνι «γήπεδο», μοντέρνο τζάκι, ξύλο: Το ανακαινισμένο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα είναι ο ορισμός της πολυτέλειας

December 19, 2023

Σαλόνι «γήπεδο», μοντέρνο τζάκι, ξύλο: Το ανακαινισμένο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα είναι ο ορισμός της πολυτέλειας


Διαφ.

Μπορεί να κράτησε πολύ η ανακαίνιση στο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη όπως μας ενημέρωναν συχνά πυκνά μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media, αλλά όπως βλέπουμε τελικά…άξιζε η αναμονή.

«Ζαλίζει» το ανακαινισμένο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Πιο αναλυτικά, μια εικόνα από το σχεδόν ολοκληρωμένο σπίτι μάς έδειξε πριν λίγες ώρες η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία επιθεωρεί όλες τις ετοιμασίες και επιβλέπει την πρόοδο της ανακαίνισης, που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού.

Κι ενώ μέχρι πρότινος όλα τα στιγμιότυπα που δημοσίευε στο Instagram σχετικά με το νέο τους σπίτι περιείχαν χιουμοριστικά σχόλια σχετικά με την αργή πρόοδο που έκαναν (βλ. “είναι γιαπί ακόμα”, κλπ), αυτή τη φορά μάς εξέπληξε ευχάριστα όταν πόζαρε μπροστά στο ανακαινισμένο σαλόνι.

Συγκεκριμένα, από τη φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε ότι πρόκειται για έναν πολύ ευρύχωρο, ευήλιο και ευάερο χώρο, σε ζεστές αποχρώσεις τους καφέ, του λευκού και του μπεζ, αλλά με μαύρες λεπτομέρειες στα κουφώματα που έδιναν ένα industrial ύφος. Το σαλόνι διαθέτει ένα πολύ μοντέρνο τζάκι ενώ το ξύλινο πάτωμα δίνει μια έξτρα πολυτέλεια στον cozy χώρο.

Η Χριστίνα Μπόμπα χαμογελάει ευδιάθετη και περήφανη για το αποτέλεσμα, γράφοντας “closer & closer”, μια φράση που υποδηλώνει ότι σύντομα θα μπορέσουν να μπουν, επιτέλους, στο νέο τους σπίτι.

Χλίδα παντού: Το σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα είναι ο ορισμός της πολυτέλειας

Χριστίνα Μπόμπα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: