Πέθανε το γνωστό μοντέλο Λιάνα – Εύα Αμούτζα: Το αντίο γνωστών καλλιτεχνών στην αγαπημένη Βολιώτισσα

December 29, 2023

Πέθανε το γνωστό μοντέλο Λιάνα – Εύα Αμούτζα: Το αντίο γνωστών καλλιτεχνών στην αγαπημένη Βολιώτισσα


Διαφ.

Η Λιάνα – Εύα Αμούτζα, το μοντέλο από τον Βόλο, που έμενε χρόνια στην Αθήνα, όπου και δραστηριοποιούνταν, έφυγε από τη ζωή.

Η αδικοχαμένη γυναίκα, που διέγραψε μία πετυχημένη πορεία στο μόντελινγκ και αργότερα ως ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς στην Αττική, άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, παραμονές Χριστουγέννων.

Η Λιάνα – Εύα Αμούτζα ήταν πετυχημένο μοντέλο στην Αθήνα

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως μοντέλο, είχε πρωταγωνιστήσει σε video clip διαφόρων τραγουδιστών, μεταξύ των οποίων στο τραγούδι «Λόγω τιμής» του Θάνου Πετρέλη, ενώ έκανε πολλά εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης του πολύ καλού της φίλου, Χρήστου Κολοβού, ο οποίος την αποχαιρέτισε, υπογραμμίζοντας «Μου έλεγες εμείς θα γεράσουμε μαζί φιλαράκο…και θα χαμογελάμε πάντα όμως δεν κράτησες τον λόγο σου και έφυγες μακριά χωρίς επιστροφή.

Εγώ κρατάω τις καλές στιγμές θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελο σου».

Στον θάνατο της αδικοχαμένης γυναίκας αναφέρεται επίσης η ανάρτηση της Βολιώτισσας τραγουδίστριας, Μαρίας Μπέλλου, η οποία επεσήμανε στα social media «Καλύτερες φίλες στα εφηβικά μας χρόνια σχεδόν αδελφές. Σ’ αγαπάω καλό ταξίδι στο φως. Παίρνεις ένα κομμάτι της καρδιάς μου μαζί σου».

Η Λιάνα - Εύα Αμούτζα έφυγε από τη ζωή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: