Τραγικές ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Πνευμονικό οίδημα, χωρίς αναπνοή, εισαγωγή σε ΜΕΘ, κοντά στον θάνατο»

February 6, 2024

Τραγικές ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Πνευμονικό οίδημα, χωρίς αναπνοή, εισαγωγή σε ΜΕΘ, κοντά στον θάνατο»


Διαφ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», σήμερα, Κυριακή, το πρωί και αναφέρθηκε σε όσες σκέψεις του πέρασαν από το μυαλό κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με την υγεία του, λίγο πριν πέσει σε κώμα.

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής «βιωματικά την έχω αποδείξει την αξιοπρέπεια. Εγώ έπαθα πνευμονικό οίδημα, που σημαίνει ότι δεν είχα αναπνοή. Ευτυχώς είχα πάρει τον γιο μου τηλέφωνο και αυτός με γλίτωσε. Ερχόταν, τελείωνε και κάποια στιγμή δεν είχα αναπνοή. Καθόλου».

Οι τελευταίες σκέψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Όσον αφορά της τελευταίες του σκέψεις, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επεσήμανε «ξέρεις ποιες ήταν οι τελευταίες μου σκέψεις; Αξίζουν γιατί είναι ρεαλισμός. Έβλεπα τη ζωή μου σαν ένα ευθύγραμμο τμήμα άλφα βήτα και έλεγα ”αχ γιατί το α δεν είναι πιο δεξιά και το β πιο αριστερά”. Ήθελα να την επιμηκύνω και έλεγα ”τελείωσε”. Το δεύτερο ήταν να ξαπλώσω για να με βρούνε σε αξιοπρεπή στάση. Ήταν η τελευταία μου σκέψη, έπεσα σε κώμα, μπήκα στην εντατική και πήγα να πεθάνω. Με γλίτωσαν. Η αξιοπρέπεια είναι η βάση και το μεγάλο όπλο».

Πως καταστράφηκε οικονομικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Σχετικά με τις υπόλοιπες δυσκολίες που έχει βιώσει στη ζωή του, όπως αυτή της οικονομικής καταστροφής του, σημείωσε «αν βρεθεί ένας συνεργάτης μου και πει ότι πλήρωσε όταν βγήκε μαζί μου, θα ψεύδεται ασυστόλως. Είχα μια γενναιοδωρία, γιατί μπορώ και συνδέομαι με τη χαρά του άλλου. Αφού είχα τα λεφτά δεν τα υπολόγιζα, δεν τα σεβάστηκα κιόλας…Όταν καταστράφηκα οικονομικά δεν ήταν επένδυση, ήταν βοήθεια σε έναν φίλο. Έβαλα υπογραφές για να παρθούν κάποια δάνεια, δεν έκανα επένδυση. Σήμερα δεν έχω χρήμα, για να έχω σχέση με το χρήμα. Δεν πρωτοτυπώ κιόλας. Κι ο ελληνικός λαός δεν έχει χρήμα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: