“Αυτός είναι ο αγωνιστής μου”: Ραγίζει καρδιές η Μαριάννα Τουμασάτου για τον δικό της Γεράσιμο που δίνει μάχη ζωής

February 6, 2024

“Αυτός είναι ο αγωνιστής μου”: Ραγίζει καρδιές η Μαριάννα Τουμασάτου για τον δικό της Γεράσιμο που δίνει μάχη ζωής


Διαφ.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε μια αποκάλυψη για τον μπαμπά της και τη δική του μάχη με την ασθένεια.

«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Ο δικός μου αγωνιστής! Μπαμπά μου να είχαμε όλοι το κουράγιο και τη μαχητικότητά σου! Κάθε μέρα κερδισμένη μέρα!» έγραψε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του μπαμπά της στο Instagram της η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είχε κάνει ξανά μια τρυφερή ανάρτηση για τον μπαμπά της, με αφορμή την ημέρα του πατέρα γράφοντας πόσο πολύ τον αγαπάει.

Ψάχνω λέξεις αλλά δε σε φτάνουν, είναι μικρές και λίγες! Σ’ αγαπάω μπαμπά μου!

Κάθε ένας που περνάει είτε o ίδιος είτε κάποιο δικό του άτομο από τη συγκεκριμένη μάχη, μπορεί να καταλάβει τη συγκίνηση της ηθοποιού κάθε φορά που μιλάει για τον μπαμπά της. Η ίδια μάλιστα, έχει και το ίδιο εκφραστικό βλέμμα με εκείνον.

«Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, όπως και οι γονείς μου. Του πατέρα μου η καταγωγή είναι από την Κεφαλλονιά και της μητέρας μου από την Πελοπόννησο. Αγαπώ πολύ το νησί. Οι γονείς μου, ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι δύο, είδαν θετικά την επιλογή μου για το θέατρο. Στάθηκαν αρωγοί όχι εμπόδιο. Ήμουν από τα πολύ τυχερά παιδιά. Κι εμένα και τον αδελφό μου μας θέλανε ευτυχισμένους» είχε αναφέρει η Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξή της για την οικογένειά της.

Ο αδερφός της και το κοινό που έχουν

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο αδερφός της, Γρηγόρης είναι πολύ δεμένοι σαν αδέρφια. Μάλιστα κάνουν και το ίδιο επάγγελμα, αφού κι εκείνος είναι ηθοποιός κι έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Βέβαια, έχουν να παίξουν μαζί αρκετά χρόνια, όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια.

«Με τον αδελφό μου έχω να παίξω πολλά χρόνια. Με τον Γρηγόρη έχουμε να παίξουμε πολλά χρόνια μαζί. Είχαμε παίξει στο Τμήμα ηθών και στο θέατρο δύο φορές» είχε πει η ηθοποιός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: