Έξαλλος Δημήτρης Παπανώτας προσπαθούσαν να το ηρεμήσουν: “Θα με ειρωνευτεί εμένα.; Μην ανοίξω το στόμα μου…”

February 6, 2024

Έξαλλος Δημήτρης Παπανώτας προσπαθούσαν να το ηρεμήσουν: “Θα με ειρωνευτεί εμένα.; Μην ανοίξω το στόμα μου…”


Διαφ.

Ο Δημήτρης Παπανώτας φανερά εκνευρισμένος στο πλατό του «Happy Day» τα βάζει με θεούς και δαίμονες και η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπαθεί να τον ηρεμίσει.

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν το τέλος της χθεσινής της εκπομπής (05.02.2024) αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και χρειάστηκε να αποχωρήσει. Οπότε και η παρουσιάστρια του «Happy Day» της ευχήθηκε περαστικά. Το θέμα όμως δεν τελειώνει εκεί καθώς τον λόγο πήρε αμέσως ο Δημήτρης Παπανώτας, και ακολουθεί ο εξής διάλογος με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δ.Π.: «Πες και σε εμάς περαστικά γιατί κόντεψε να μας στείλει στο νοσοκομείο χθες με ένα θεματάκι που έπαιξε. Πάρα πολύ ωραίο, ευγενέστατο. Κάποιος να ενημερώσει τον Γκουντάρα ότι το ΙΕΚ Παπανώτα το έχει τελειώσει και δεν το έχει καταλάβει».

Σ.Τ.: «Εσύ όταν τα λες, γιατί μπορείς να τα λες και οι άλλοι να μην απαντούν;»

Δ.Π.: «Ότι θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Εμένα, ο Γκουντάρας; Μην ανοίξω το στόμα μου. Μην το ανοίξω…»

Σ.Τ.: «Μην το ανοίξεις και δε χρειάζεται. Θεωρούσα ότι αναφέρεσαι στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο που σου απάντησε. Και λέω ‘γιατί εσύ όταν τα λες, μπορείς και κάποιος όταν σου απαντά δεν δικαιούται;»

Δ.Π.: «Όχι, με τον Ποσειδώνα μια χαρά, εξηγώ, είμαστε φίλοι. Απλά είχε πολλή δουλειά η κυρία που έφτιαχνε το βίντεο και δεν είδε όλες τις δηλώσεις μου. Είδε αυτές που τη βόλευαν. Όχι αγάπη μου, ο κιτρινισμός σε εμένα; Στην Τατιάνα Τατιανιές; Σε παρακαλώ τώρα.»

Σ.Τ.: «Αφού ξέρεις και το συζητούσαμε και εχθές ότι πολλές φορές γίνεται ένα πετσόκομα και ένα μοντάζ και για λόγους οικονομίας και γιατί θέλουν να χτυπήσουν έναν τίτλο που πουλάει.»

Δ.Π.: «Όχι σε μένα αυτά, αλλού.»

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: