Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Λαμπάτο: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Η δημόσια έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή

February 6, 2024

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Λαμπάτο: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Η δημόσια έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή


Διαφ.

Ο Γιώργος Λαμπάτος νοσηλεύεται στο Λαϊκό νοσοκομείο, μετά από ένα χειρουργείο που έκανε στο ισχίο του και μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», απηύθυνε δημόσια έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή να αποσυρθεί από το νόμιμο δικαίωμά του να λαμβάνει κάποιο ποσό από τον ίδιο, εξαιτίας δικαστικής απόφασης.

Ο Γιώργος Λαμπάτος θα ξεκινήσει μία καινούργια ζωή

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ο Γιώργος Λαμπάτος υπογράμμισε «θα επιστρέψω στο σπίτι μου, γιατί στο καινούργιο σπίτι που μου έχει παραχωρηθεί από την οικογένεια Βασιλείου είναι ακόμα άνθρωπος μέσα, δεν έχει φύγει. Θα επιστρέψω για όσο χρειαστεί στο προηγούμενο μου σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα, μέχρι να φύγει ο άλλος άνθρωπος, για να αναρρώσω μετά την εγχείρηση που έκανα και να ξεκινήσω μια καινούργια ζωή. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, αλλά μετά την δημοσιότητα που ήταν πολύ σημαντική η στήριξή σας έχει αλλάξει τη ζωή μου και αυτό το υπογειάκι έχει γεμίσει με πράγματα και αγάπη και περιμένω να ξεκινήσω μια νέα ζωή».

Και πρόσθεσε «τα εισοδήματα μου είναι πενιχρά. Περιμένω ο Μάρκος να αποσύρει το ποσό που μου παρακρατά με δικαστή απόφαση κάθε μήνα. Είμαι διατεθειμένος να πάω να τον δω και να μιλήσουμε, γιατί δεν έχω μαζί του κάτι προσωπικό. Και σας είπα αυτό όπου έκανα ήταν μια κραυγή αγωνίας εκ μέρους μου να τονίσω ότι εδώ είναι και εγώ, υπάρχω γιατί δεν με χρησιμοποιούσαν πολύ στην δουλειά και τα καλύτερά μου χρόνια έφευγαν έτσι, χωρίς να εργάζομαι».

Η απάντηση του δικηγόρου του Μάρκου Σεφερλή στον Γιώργο Λαμπάτο

Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή απάντησε στην εκπομπή, επισημαίνοντας ότι «είναι κατασχεμένοι λογαριασμοί του κυρίου Λαμπάτου. Αυτό είναι γνωστό από το 2021. Οφείλει χρήματα στον κύριο Σεφερλή. Είναι 4 χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι κατασχεμένοι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί σε 4 τράπεζες. Ο κύριος Σεφερλής δεν έχει πάρει ούτε 1 ευρώ. Όταν κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί, το 2021 αν θυμάμαι καλά, δεν υπήρχε ούτε 1 ευρώ. Οι λογαριασμοί είναι δεσμευμένοι. Μπορεί να μπει 1 ευρώ τώρα και εμείς να το μάθουμε σε 2 χρόνια. Δεν γνωρίζω αν κάνει πίσω από τις διεκδικήσεις των 500 ευρώ. Το ποσό του Διονύσου από όσο ξέρω ήταν ποσό που ίσχυε για συγκεκριμένα διαστήματα, όταν παίζονταν οι ταινίες. Τα 500 ευρώ δηλαδή ήταν σε ετήσια βάση».

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για τη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» που ανέβηκε το 2022, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπάει τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου.

Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε 2 φορές στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και για την υπόθεση, επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή.

Το δικαστήριο προειδοποίησε πως σε επόμενη φορά που ο Γιώργος Λαμπάτος θα αναφερθεί ξανά στους ίδιους ισχυρισμούς -που έχουν κριθεί ήδη ως συκοφαντικοί- θα καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, για κάθε αναφορά του ονόματός του.

Η έκκληση του Γιώργου Λαμπάτου στον Μάρκο Σεφερλή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: