Το θαύμα έγινε: Η σημερινή εικόνα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και η αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο

February 6, 2024

Το θαύμα έγινε: Η σημερινή εικόνα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και η αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο


Διαφ.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να δίνει μάχη για την ανάκαμψή του και ο δικηγόρος του, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, αναφέρθηκε στην αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο, αλλά και στην ακριβή κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει τον προσωπικό του αγώνα

Όπως υπογράμμισε ο Αγαμέμνων Τάτσης «ήταν ένας πολυτραυματίας με σοβαρές βλάβες σε πάρα πολλά όργανα του σώματός του. Πρέπει να πούμε ότι ένα ιατρικό θαύμα ήταν ότι έζησε και ένα δεύτερο ότι γίνονται προσπάθειες σοβαρής ανάκαμψής του. Είναι εκπληκτική η δουλειά που έκαναν οι φυσικοθεραπευτές, σε βαθμό να αποτελέσει και αντικείμενο ιατρικής βιβλιογραφίας. Για κανονικότητα είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε… Όταν σου έχουν προκληθεί βλάβες σε μία σειρά από ζωτικά όργανα και πάρα πολλά όργανα κίνησης, είναι προφανές ότι θα υπάρχουν θέματα και προβλήματα. Συνεχίζει τις φυσικοθεραπείες και σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλύτερα από ό, τι ήμασταν σε παλαιότερο χρόνο. Στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα. Να σας μεταφέρω το μήνυμα του ίδιου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά του και ο Κωνσταντίνος στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά σε αυτούς τους φίλους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες, που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα».

Καταδικάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου που τραυμάτισε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Όσον αφορά τη δικαστική διαμάχη που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης για το τροχαίο, ο δικηγόρος επεσήμανε «δικαστικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε για πρώτη φορά ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις σχετικές αποζημιώσεις και μάλιστα τις επαύξησε. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι σύνηθες στη δικαστική πρακτική, καθώς και λίγο καιρό πριν έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, το ποινικό εφετείο καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου».

Κέρδισε τη δικαστική διαμάχη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: