“Έκλαιγαν κι οι γιατροί”: Θρήνος για τον 28χρονο Δημήτρη Κομίνη, τα απανωτά χτυπήματα & το βασανιστικό τέλος

February 7, 2024

“Έκλαιγαν κι οι γιατροί”: Θρήνος για τον 28χρονο Δημήτρη Κομίνη, τα απανωτά χτυπήματα & το βασανιστικό τέλος


Διαφ.

Αναστάτωση έχει προκληθεί στη Λάρισα, μετά την είδηση θανάτου του 28χρονου Δημήτρη Κομίνη, ο οποίος προσβλήθηκε από στρεπτόκοκκο.

Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από σύντομη μάχη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης όπου οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο στρεπτόκοκκος που είχε προσβάλλει τον οργανισμό του 28χρονου ήταν επιθετικός και μέσα σε λίγες ημέρες αχρήστεψε τα όργανά του.

Ο αδελφός του 28χρονου Δημήτρη Κομίνη από τη Λάρισα, Απόστολος Κομίνης μίλησε στο protothema.gr για τη ξαφνική απώλεια του αδελφού του αλλα και τη μάχη που έδινε το τελευταίο οχτάμηνο στα νοσοκομεία.

«Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας» δηλώνει ο αδερφός του 28χρονου

«Ο στρεπτόκοκκος ήταν το τελειωτικό χτύπημα στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο αδελφός μου, το τελευταίο οχτάμηνο.Τον περασμένο Μάιο , ο Δημήτρης διεγνώσθη με ρευματοειδή αρθρίτιδα κι έκανε θεραπείες ώστε να μπορέσει να το αντιμετωπίσει . Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είχε ήδη κάνει ζημιά στην καρδιά του αδερφού μου οπότε όταν ανέβασε υψηλό πυρετό, οι γιατροί του έκαναν το τεστ και είδαν ότι έχει στρεπτόκοκκο.Είχε ήδη αποδυναμωθεί ο οργανισμός του από την ρευματοειδή αρθρίτιδα και ο στρεπτόκοκκος , τον αποτελείωσε, του προκάλεσε σηψαιμία κι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο» εξηγεί ο αδελφός του 28χρονου, Αποστόλης Κομίνης για το πως έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, τα χτυπήματα ήταν απανωτά για τον αδελφό μου και μέσα σε διάστημα 8 μηνών ταλαιπωρίας για εκείνον, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή. Ήταν ένα εξαίρετο παιδί, ένας αθλητής που είχε όνειρα για τη ζωή αλλά δυστυχώς η μοίρα του είχε άλλα σχέδια . Κλείνοντας θέλω να πω στον κόσμο να προσέχει τα παιδιά του, υπάρχει έξαρση με τον στρεπτόκοκκο και να μην αποφεύγουν να κάνουν το τεστ όσο κι αν κοστίζει, πρέπει να προφυλάξουμε τα παιδιά μας», προσθέτει στο protothema.gr ο Αποστόλης Κομίνης.

Συγκινητική είναι και η ανάρτηση που έκανε η αδελφή του 28χρονου, Ευθαλία Κομίνη στην ιστοσελίδα της στο Facebook η οποία αποχαιρετά τον αδερφό της

«Αδελφέ μου ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει και πάντα στην σκέψη μας θα είσαι γιατί πάντα με θάρρος κοιτούσες κατάματα και αντιμετώπισες τον θάνατο θα είσαι πάντα μέσα στα βάθη της καρδιάς μου λουλούδι μου!!».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: