Εκείνος 54 κι εκείνη… : Δεν «μασάει» τα λόγια του ο Τόνυ Δημητρίου – «Τη διαφορά ηλικίας που έχω με τη Στεφανία τη θεωρώ μαγκιά»

February 7, 2024

Εκείνος 54 κι εκείνη… : Δεν «μασάει» τα λόγια του ο Τόνυ Δημητρίου – «Τη διαφορά ηλικίας που έχω με τη Στεφανία τη θεωρώ μαγκιά»


Διαφ.

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου, τα βίντεο που ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Τόνυ Δημητρίου: «Με την Στεφανία είμαστε ούτε 2 χρόνια μαζί»

«Με τη σύντροφό μου, Στεφανία, ανεβάζαμε στο Instagram και στο TikTok βιντεάκια για να γελάμε, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν γιγάντια, μιλάμε για 75 εκατ. προβολές».

Για τη σύντροφό του πρόσθεσε:

«Με την Στεφανία είμαστε ούτε 2 χρόνια μαζί. Για τη διαφορά ηλικίας δεχόμαστε πάσης φύσεως σχόλια, έχω ακούσει τα εξ αμάξης, αλλά εγώ το θεωρώ μαγκιά αυτό. Την είδα πρώτη φορά σε μια φωτογράφιση, δεν υπήρξε φλερτ, απλά είπα πόσο “τι ωραίο κορίτσι”. Αφού βγήκα από μια μεγάλη σχέση, η πρώτη κοπέλα που με ενδιέφερε ήταν η Στεφανία, αλλά βρισκόταν και η Στεφανία αλλού, οπότε δεν ευδοκίμησε. Συγκατοικήσαμε μετά τον πρώτο μήνα».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια για το ενδεχόμενο να αποκτήσει και άλλα παιδιά, ο Τόνυ Δημητρίου απάντησε:

«Από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε της είχα πει πως έχω τελειώσει με το κεφάλαιο της πατρότητας. Την πατρότητα τη βιώνω εξ’ αποστάσεως. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που μεγαλώνουν τα παιδιά μου, είναι ένα μεγάλο βάλσαμο για τη ψυχή μου να ξέρω πως δεν θα τους λείψει κάτι».

Επίσης, ο ηθοποιός σχολίασε:

«Ως εραστής έκανα πολλά δώρα, στόχος μου πάντα είναι η σύντροφός μου να περνάει καλά και να γελάει πολύ. Αν δεν υπάρχει πάθος και έλξη, αν την ώρα που γδύνεται το κορίτσι σου και πέφτει στο κρεβάτι βαριέσαι να το κοιτάξεις, δεν υπάρχει λόγος. Στη Στεφανία θαυμάζω το πνεύμα της, είναι ένας άνθρωπος πολύ βαθύς. Τη θεωρώ πολύ καλύτερη από εμένα και έχω να μάθω και να πάρω πράγματα από εκείνη. Ο γάμος υπάρχει. Είμαστε παντρεμένοι ψυχικά, αν η ίδια ήθελε γάμο, αύριο θα την παντρευόμουν. Την έχουν γνωρίσει τα παιδιά μου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: