Κουκλάρα, φωνάρα και – 40 κιλά: Η Γωγώ Τσαμπά τα άλλαξε όλα & γνώρισε την αποθέωση του κοινού με τη μεταμόρφωσή της

February 7, 2024

Κουκλάρα, φωνάρα και – 40 κιλά: Η Γωγώ Τσαμπά τα άλλαξε όλα & γνώρισε την αποθέωση του κοινού με τη μεταμόρφωσή της


Διαφ.

Η Γωγώ Τσαμπά σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» εξομολογείται για τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει, για τις προτάσεις για νυχτερινές πίστες, για περιστατικά που την ενόχλησαν, για προτάσεις γάμου, για την απιστία, για τον έρωτα και τη μάχη με τα κιλά.

«Δεν σχολιάζουν πλέον αρνητικά τις γυναίκες που τραγουδούν στα πανηγύρια, γιατί τα αγαπούν και τα στηρίζουν. Έχω δει ανθρώπους να κοιτάνε στραβά μια γυναίκα που τραγουδάει σε πανηγύρι. Είχα προτάσεις για να τραγουδήσω σε πίστα, αλλά δεν είναι τόσο άμεση η επαφή με τον κόσμο», αναφέρει αρχικά η Γωγώ Τσαμπά.

Για τα απρόοπτα που έχουν συμβεί επάνω στην σκηνή, θυμάται: «Μου έχει φύγει το τακούνι πάνω στην σκηνή και έχω πέσει πάνω στον κόσμο, στην πίστα που χόρευαν. Έχουν ξεπεράσει τα όριά μου ζητώντας επίμονα να πω ξανά το ίδιο τραγούδι, ενώ το είχα πει ήδη 3 φορές. Του είπα από το μικρόφωνο “ή θα κατέβεις ή θα κατέβω”, τελικά κατέβηκε ο κύριος. Έχω δεχτεί προτάσεις γάμου και σε πανηγύρι και στο καμαρίνι, αλλά είπα πως δε με αφήνει η μαμά μου να παντρευτώ».

Όσο για τον έρωτα και την απιστία, η Γωγώ Τσαμπά εξομολογείται: «Η απιστία για εμένα είναι κάτι πολύ βαρύ. Πιστεύω όλοι το έχουν βιώσει, γιατί όχι εγώ; Μπορεί και να έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο, κάποια πράγματα τα κρατάμε μέσα μας, τα συζητάμε με δικούς μας ανθρώπους και προχωράμε.

Ο έρωτας είναι κάτι πολύ προσωπικό για εμένα. Το πρωί που ξυπνάω και βλέπω τον ήλιο και τους ανθρώπους, είμαι ερωτευμένη. Αυτό που ζητάω από έναν άντρα είναι αγάπη και κατανόηση στις ώρες εργασίας μου. Έχω δεχτεί ζήλεια από σύντροφο, ο γάμος είναι κάτι σοβαρό για εμένα».

Τέλος για το ζήτημα των κιλών, αναφέρει: «Τα περισσότερα κιλά που έχω χάσει ήταν 40. Περιποιούμαι πολύ τον εαυτό μου πλέον. Δεν είμαι μόνη, έχω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου και είμαι γεμάτη από τη ζωή».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: