Τέλος, τράβηξε κόκκινη γραμμή η Άντζελα Δημητρίου: Απαγόρευσε την είσοδο σε αυτά τα 2 άτομα στο μαγαζί που εμφανίζεται

February 8, 2024

Τέλος, τράβηξε κόκκινη γραμμή η Άντζελα Δημητρίου: Απαγόρευσε την είσοδο σε αυτά τα 2 άτομα στο μαγαζί που εμφανίζεται


Διαφ.

Μία αποκάλυψη για την Άντζελα Δημητρίου και τις εξελίξεις γύρω από τον καβγά με την κόρη και τον γαμπρό της έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό».

Μαθεύτηκε από τον Λιάγκα: Τους ρίχνει…πόρτα η Άντζελα Δημητρίου

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως η Άντζελα Δημητρίου έδωσε εντολή στους μετρ και στους ανθρώπους στην υποδοχή του μαγαζιού, πως αν δουν να έρχεται ο γαμπρός της να τον διώξουν.

«Εγώ έχω ρεπορτάζ που θα σας το μεταδώσω. Το γνωρίζω και το δίνω αποκλειστικά εγώ εδώ από την εκπομπή. Μαζεύτηκαν χθες όλοι οι συνεργάτες του μαγαζιού και η Άντζελα τούς είπε ένα πράγμα και το άκουσαν όλοι. Έχω καλές σχέσεις με το μαγαζί και μου το μετέφεραν παραπάνω από δύο άτομα. Τους είπε η Άντζελα “σε δυο ανθρώπους στέλνω ένα μήνυμα και το λέω εδώ σε εσάς, στους μετρ, στους πορτιέρηδες και σε όσους είναι στην πόρτα του μαγαζιού. Έτσι και μπει στο μαγαζί ο γαμπρός μου ο Φώτης ή ο κύριος Εκμαλιάν που βγαίνει στα κανάλια, εγώ θα κατέβω από την πίστα. Να τους διώξετε”. Είπε μόνο γι’ αυτά τα δύο πρόσωπα και όχι για την κόρη της» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: