Όλη η χώρα χειροκροτά τη Μαριάννα Τουμασάτου: Είπε για τα ομόφυλα ζευγάρια αυτό που έπρεπε να ειπωθεί από την αρχή

February 8, 2024

Όλη η χώρα χειροκροτά τη Μαριάννα Τουμασάτου: Είπε για τα ομόφυλα ζευγάρια αυτό που έπρεπε να ειπωθεί από την αρχή


Διαφ.

Η Μαριάννα Τουμασάτου εξομολογήθηκε πως έχει αδικήσει ανθρώπους στο παρελθόν, ενώ τοποθετήθηκε και για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια.

H ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και ανέφερε:

«Πρέπει να έρθουν παιδιά από το σχολείο και να μου χώσουν από μία σφαλιάρα το καθένα. Έχω κάνει μπούλινγκ, όχι από πρόθεση, αλλά η δική μου γενιά θεωρούσε ότι μπορεί αν πει «άντε ρε κούτσαυλε» εάν είχε ο άλλος πρόβλημα με το πόδι του. Τώρα δεν διανοείσαι να το πεις, γιατί είσαι ηλίθιος αν το πεις».

Μαριάννα Τουμασάτου: «Έπρεπε στο 1.60 να χωρέσω και το 1.70 που μου έλειπε, μπορεί και να μην ήμουν τσαμπουκάς»

«Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου. Εμένα μου έλεγαν «άντε μωρή κοντοστούπα», που θεωρούσα ότι είναι κανονικό. Ναι, είμαι κοντή, αλλά δεν δικαιούσαι να με λες κοντοστούπα. Μπορεί να γινόμουν μεγαλύτερος τσαμπουκάς, επειδή μου έλειπαν και 10 πόντοι».

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ασχοληθήκαμε πολύ με το εγώ μας, όχι με τις ανάγκες των γύρω μας»

«Ασχοληθήκαμε πολύ με το εγώ μας, όχι με τις ανάγκες των γύρω μας. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο και διπρόσωπο το ότι ξαφνικά μας πονάει τόσο πολύ για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών, η ψυχολογία τους και δεν έχουμε ασχοληθεί με τα παιδιά που πνίγονται στο Αιγαίο. Δεν έχω δει κανέναν να κοπανιέται για τα παιδάκια που έχουν βιαστεί και κακοποιηθεί».

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ξαφνικά μας πονάνε τα παιδιά των ομοφυλόφιλων και όχι τα παιδιά που πνίγονται στο Αιγαίο»

«Μόνο τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα καταστραφούν; Ότι τι; Πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να σταματήσουμε τον φασισμό που ζούμε. Είναι φασισμός να μου πεις εάν θα πάω σε δημόσιο ή ιδιωτικό. Δεν μπορείς να μου πάρεις το δικαίωμα στη μόρφωση, γιατί οδηγεί τα παιδιά των πλουσίων να έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε βάθος χρόνου και το παιδί του μεροκαματιάρη να γίνει μεροκαματιάρης» τόνισε η Μαριάννα Τουμασάτου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: